in

Čim je upalila kameru SUZE su krenule same od sebe: Bez pardona su ODBILI da usluže ovu GLUVU devojku u restoranu, ona sada čeka IZVINJENJE koje verovatno neće DOBITI

Kada je Šenon Herej objavila kratak video na TikToku u kom plače, mnogi su zastali da odslušaju šta ima da kaže.

Kako je ova devojka objasnila zaposleni u jednom restorana brze hrane odbili su da je posluže, zato što ih je zamolila da spuste maske, jer je gluva, a jedini način da se sporazujeju jeste da ona “čita” šta pričaju, sa njihovih usana.

Šenon je na početku snimka ispričala da je “tako emotivna da nije uspela da snimi video bez suza”, kao i da je bila izuzetno zbunjena jer su joj konobari govorili nešto, ali ona nikako nije mogla da razume šta, jer tada ije imala svoj slušni aparat.

– Htela sam samo da kažem da žurim i da bih samo naručila piće, ali je došao menadžer – ispričala je uplakana Šenon, a po govoru tela i gestikulaciji zaključila je, kaže, da ni njega nije bilo briga što ga ona uopšte ne razume šta joj svi govore.

 

Tiktorkerka se trudila da svima objasni da nikako nije u mogućnosti da ih čule ili razume

– Samo sam mu ponavljala da ga ne čujem i da mu moram čitati s usana, bilo je staklo između nas tako da niko ne bi bio u opasnoti.

Međutim, kako Šenon kaže, on njoj izgleda nije verovao da je stvarno gluva jer je pričala “normalno” i ragovetno.

– Nijedna gluva ili gluvonema osoba ne bi trebalo da prolazi kroz tako nešto, diskirminisani smo od početka pandemije i vreme je da se neko s tim pozabavi – rekla je uplakana i vidno potrešena Šenon.

Sada, traži javno izvinjenje od zaposlenih iz ovog restorana, a njeni pratioci su se složili da bi to i trebalo da se desi.

Upoznali su se preko aplikacije, izašli na piće, a jedan nepoznat dečko joj je PORUKOM NA PAPIRU možda SPASIO ŽIVOT!