in

Bolelo je celo TELO i alergije su bile učestale: Ono što su hirurzi videli kada su je otvorili, bilo je ZASTRAŠUJUĆE – “Ovako nešto još nisam video”

Tek nakon uklanjanja implantata iz grudi žena je otkrila uzrok neobičnih simptoma.

Posetila je stotine lekara

Melisa je 2002. odlučila da se podvrgne povećanju grudi. Tri godine kasnije, podvrgnuta je još jednoj operaciji, zamenivši dotadašnje implantante manjim.

Od 2010. godine žena je počela da se žali na jake bolove u zglobovima, stalne infekcije, hronični umor i takozvanu maglu u mozgu. Njeno lice i telo počeli su da otiču do te mere da Melisa nije mogla da nosi cipele. Pored toga, borila se sa depresijom.

Printscreen/TikTok

 

Žena je posetila stotine lekara, ali niko od njih nije mogao da pronađe uzrok uznemirujućih simptoma.

Nešto kasnije, ženi je dijagnostikovan hašimoto, autoimuna bolest koja utiče na funkcionisanje štitne žlezde. Melisa napominje da je niko od lekara koje je posetila poslednjih godina nije pitao za implantate u grudima. Žena je kasnije saznala zašto bi.

Uklonila je implantate u grudima. Unutra je pronađena buđ

Deset godina nakon pojave prvih simptoma, Melisa je odlučila da ukloni implantate. To je učinila jer je pronašla informacije da su oni mogli izazvati niz simptoma sa kojima se godinama borila.

“Nisam znala da li će me uklanjanje izlečiti”, priseća se Melisa. “Već sam se osećala toliko loše da sam odlučila da to uradim.”

Printscreen/TikTok

 

U oktobru 2020. jedna žena je podvrgnuta operaciji uklanjanja implantata u grudima, a onda su lekari došli do zastrašujućeg otkrića.

“Moglo je da me ubije”, rekla je žena, postavljajući fotografiju pravog implanta na Instagramu gde su lekari otkrili buđ . Specijalista koji je operisao Melisu rekao je da nikada nije video ovako nešto i da ne zna zašto se u implantatu pojavila buđ.

Printscreen/TikTok

 

“Odmah sam se osećala bolje”

Već nekoliko sati nakon uklanjanja buđavog implantata, Melisino natečeno lice se popravilo i i sama se osećala mnogo bolje. Dve godine nakon operacije, žena se oseća 90% zdravom.

“Još uvek moram da uzimam lekove za hašimoto i imam jake bolove u zglobovima, ali je neuporedivo bolje”, rekla je za Bazfid. “Osim toga, srećna sam, zdrava sam i što je još važnije, konačno mogu da budem svoja.”

Danas, Melisa pokušava da edukuje druge žene o rizicima estetskim zahvatima na grudima. 

Implantati koji “truju” telo

Melisa nije jedna žena kojoj su morali ukloniti implantati iz grudi zbog neobičnih simptoma. Vanesa Paula je 2015. godine počela da ima jake bolove u grudima. Kada je došla kod lekara, čula je da odmah treba da ukloni implantate, jer je njeno telo pokušavalo da ih se samo “otarasi”. Vanesino telo je tretiralo silikon u implantatima kao strano telo, pa je krenulo u borbu protiv njih. Ovo je bio samo početak autoimune bolesti koja je mogla da se završi mnogo gore za Vanesu.

Mnoge poznate žene su imale probleme sa implantatima. Šeron Ozborn je jednog dana primetila da je jedna dojka mnogo veća od druge. Ispostavilo se da je sadržaj implantata iscurio u stomak, pa je Šeron morala da izvadi hitno oba implanta.

Kristal Hefner , supruga osnivača Plejboja, godinama se bori sa bolovima u leđima, ponavljajućim infekcijama i problemima sa štitnom žlezdom. Ispostavilo se da su “krivci” simptoma implantati u grudima.

BONUS VIDEO