in

Bivši partner je SKRIVAO svoju ženu i DETE četiri godine od svoje PORODICE, jedna stvar je i dalje potpuno NEJASNA!

Anonimna 26-godišnja devojka i njen 29-godišnji partner bili su zajedno četiri godine, a u tom periodu dobili su i sinčića.

Iako su se razišli, ostali su u korektnim odnosima, ali jedna stvar nikako joj nije bila jasna – nikada ih nije upoznao sa svojom porodicom.

– Tvrdio mi je, kroz vezu, da njegovi roditelji nisu dobri ljudi, ali sada sam saznala pravu istinu – otkrila je devojka psihoterapeutkinji Deidre koja putem portala The Sun odgovara na slične probleme i savetuje ljude.

– Istina je da oni zapravo ne znaju da mi postojimo! Da, nikada im nije rekao da ima devojku, a kamoli dete! Sada tvrdi da će nas upoznati, ali samo pod jednim uslovom – ako ga primim natrag. Mislim da to nije dobro, ni za mene ni za dete. Puno me kontrolisao i osećala sam se očajno kraj njega. Ipak, ne želim da moj sin nikada ne upozna svoju baku i tetu. Možda da uspostavim kontakt s njima bez njegovog znanja? – pitala je za savjet.

Deidre joj je ukazala na to da je bivši zapravo ucenjuje što samo još jednom potvrđuje da je posesivan i da želi da je ima pod kontrolom.

– Zapitaj se koliko je pametno kontaktirati ih iza njegovih leđa. Što ako oni neće hteti imati kontakt s tobom i detetom? Izašla si iz toksične veze i trebala bi se držati podalje od toga. Fokusiraj se na svoje dete i kvalitetan odnos sa svojom rodbinom – završila je Deidre. 

 

ZBOG JEDNE GREŠKE U KUHINJI HITNO ZAVRŠILA U BOLNICI Žena je dobila jezive opekotine po celom licu, a sada se gorko kaje!