in

Bivši je prevario sa MAĆEHOM: “Ta žena mi je bila kao majka punih 25 godina”

„Tada smo on i ja bili zajedno četiri godine, a moja maćeha je živela sa mnom 25 godina, dakle prilično dugo“, rekla je ona. I što je najgore, odlično smo se slagale, bila je kao moja mama“.

Zatim je, kaže, ušla u trpezariju, gde je na stolu videla dve prazne čaše za šampanjac i dva mobilna telefona. “Osim toga, njegova odeća je bila na podu”, kaže O’Konor. „Potom je pokušao na brzinu da se obuče, a u žurbi je slučajno obukao pogrešne gaćice; pa je bukvalno bio u čipkanim gaćicama moje maćehe…”

Kaže da je bila izbezumljena i u šoku u tom trenutku počela da vrišti, toliko glasno da je probudila oca i maćehu koji su već bili u krevetu.

Žena je pokušala, dodaje, da sve demantuje, rekavši da joj je dečko sigurno slučajno uzeo gaćice iz korpe za veš, ali je već bilo previše dokaza da bi neko u to poverovao. Nakon toga, O’Konor je napustila svog dečka, a njen otac svoju dugogodišnju suprugu. Morala sam posle toga dugo da idem na psihološku terapiju, taj događaj mi je uništio mentalno zdravlje“, priznaje ona. „Čak sam snimila i oproštajnu poruku na mobilni telefon, ali sam se srećom oporavila. Međutim, od tada sam pet godina sama“.

„Ne mogu ni da zamislim šta ste osećali tada i kako se osećate sada. Ne trebaju ti takvi ljudi u životu, drago mi je da više nemaš ništa sa njima“, napisao je jedan korisnik, a prenosi NY Post.