in

Bio je na PRAVOM mestu u PRAVO vreme: Ovog policajca su proglasili HEROJEM, pošto je uhvatio bebu BAČENU sa balkona

Naime, pošto je policija odgovorila na poziv da je dete u opasnosti i pronašla je muškarca koji pretio da će baciti bebu, policajci su se upustili u pregovaračku misiju, saopštio je gradonačelnik Stiven Fulop u objavi na Instagramu.

– Policajci su krenuli u pregovore, ali na kraju je čovek ipak bacio jednomesečnu bebu sa drugog sprata zgrade- rekao je gradonačelnik.

Eduardo Matute uhvatio je bebu koja nije fizički povređena, saopštilo je tužilaštvo okruga Hadson, prenosi “CNN”.

Tužilaštvo je takođe pohvalilo Džozefa Kejsija i komandanta Majkla Mekkerija zbog njihovih “postupaka i hrabrosti” u odgovoru na incident.

– Posebno želimo da se zahvalimo na hrabrosti pregovaraču Džozefu Kejsiju, kao i policajcu Južnog okruga Eduardu Matuteu koji je bezbedno uhvatio bebu nakon što je pala sa drugog sprata balkona, i komandantu policije kapetan Majklu MekKeriju. Hvala vam, gospodo – pisalo je u zvaničnoj Tviteri objavi.

Muškarac je uhapšen, a istraga je u toku. Beba je iz predostrožnosti prevezena u lokalnu bolnicu, a kasnije je otpuštena.

Ona je praktično svekrva "IZ PAKLA" koja je spremna da umeša SUD kako bi dobila UNUČE: Ispovest ove SNAJE uzdrmala je SVAKOGA ko je pročita