in

BILA MUŠKARAC pa postala ŽENA: NAJBIZARNIJE je što sad misli da pripada životinjskom svetu!

Naia je 2017. godine stekla popularnost na društvenim mrežama kao transrodna osoba, a u 2019. godine je otkrila da je legalno promenila pol u ženski u ženski.

Međutim, ona sad insistira na tome da ponekad laje i zavija poput vuka. Uprkos ovoj činjenici ona i dalje ima normalan posao, samo što tvrdi da se u duši oseća kao životinja.

– Fizički ne verujem da sam vuk. To je više duhovna i psihološka identifikacija sa vukom, kao da sam potpuno svesna da sam čovek… ali na isti način, duhovno sam vuk- izjavila je Naia.

Naia je još u detinjstvu otkrila da se oseća kao životinja, pa je tako počela da istražuje  ​​vukove nakon što je neprestano sanjala da se pretvara u vuka.  Prvi put se javno pojavila kao vuk na američkoj televiziji 2013. godine.

 

Kaže kako su joj medijski nastupi u SAD-u omogućili da češće izražava svoju duhovnu životinjsku prirodu jer je ljudi uglavnom znaju kao ‘devojku vučicu”. Iako se u svakodnevnom životu ne ponaša i ne živi kao vuk.

NJOJ JE UNIFORMA U GENETSKOM KODU Naišla je na brojne PREDRASUDE, ali je ipak izabrala "MUŠKI" posao - Danijela (30) je ŽENA VATROGASAC!