in

Baka Olga (90) NE PIJE lekove, ali nikad NE KUKA: Ima dečka Aleksandra, a njen savet za sreću raspametio je ceo svet! (FOTO)

 

Jedna baka iz Moskve čist je primer kako treba živeti i koliko pozitivan stav utiče na kvalitet života i dugovečnost. Bez sumnje – treba je poslušati!

Naime, Fejsbuk stranica Human’s of New York objavila je fotografiju 90-godišnje bakice, ni ne sluteći da će postati planetarno popularna, kako svojim modnim izdanjem, tako i energijom kojom zrači i savetom koji nam je dala.

– Imam 90 godina, ali osećam se kao da imam 50. Ne pijem lekove i nikada se ne žalim. Uvek kažem ljudima: Kreni od onoga što imaš, a ne što želiš. Ja sam jednostavno srećna jer sam živa – rekla je ova neverovatna gospođa iz Moskve i nastavila:

– Svaki dan plešem dva sata i uživam u tome. Interesuje me politika i književnost. Volim i nauku. I da, imam dečka Aleksandra. Razmenjujemo knjige. Ne znam koliko ima godina – završila je 90-godišnjakinja.

Izgleda da je svojom pojavom i stavom prema životu ova gospođa dotakla mnoge, jer je post na Fejsbuku sakupio preko 500.000 lajkova i skoro 20.000 komentara.

– Ja vas ni ne poznajem, ali vi ste, gospođo, moj heroj, 

– Upravo sam shvatio šta želim da budem kad odrastem, a želim da budem ona,  samo su neki od komentara.

Ova baka je živi dokaz da pozitivan stav prema životu znači mnogo više nego što mislimo!

Da li se slažete?