in

Baka (70) nije ni znala šta “krije” u KUĆI: Malo je falilo da baci redak DIJAMANT, koji vredi bezobrazno MNOGO PARA!

Penzioreka (70) čistila je svoju kuću kada je naišla na sjajni okrugli kamen veličine obične kovanice.

Pomislila je da je reč o nekoj bižuteriji i umalo ga nije je bacila. Ali umesto da ga baci anonimna penzionerka je odlučila da svu bižuteriju odnese u aukcisku kuću i na taj način zaradi malo novca. Međutim, aukcioner je procenio da je u pitanju 34-karatni dijamant koji vredi neverovatnih 2,7 miliona dolara, piše britanski “Metro”.

– Došla nam je žena sa torbom nakita, imala je neki posao u gradu i odlučila je da navrati usput – priseća se Mark Lejn, zaposleni u aukcijskoj kući koji je bio više iznenađen nego ova žena kada je otkrio dijamant i njegovu vrednost.

Gospodin Lejn ga je poslao u kancelariju kompanije u Londonu pre nego što su ga sertifikovani od strane stručnjaka u Antverpenu u Belgiji, koji su rekli da je u pitanju boja HVS1 od 34,19 karata, što je izuzetno retko kod dijamanata.

– Nema poređenja sa ovim dijamantom na tržištu. Moglo bi da vredi deset miliona, mi to ne znamo.

Redak dijamant se trenutno nalazi u Haton Gardenu u Londonu gde će ostati dok ga novi vlasnik ne preuzme, nakon aukcije koja će se održati krajem novembra.

Ćerka je izgovorila "MAMA, MISLIM DA SAM GEJ" i tada se sve promenilo: Reakcija ove majke iznenadila je mnoge, a evo zašto je ona posebna!