in

Anonimna žena se požalila, njena ispovest će mnoge razljutiti: “Dok spavam sa verenikom stalno mislim o drugim muškarcima”

Čitateljka Mirora otkrila je da je momak ne uzbuđuje se*sualno, kao i da u krevetu razmišlja o drugim muškarcima i brine da bi mogla zalutati.

– Sa svojim sam verenikom četiri godine i planiramo zajedno kupiti kuću i venčati se sledeće godine. Međutim, sumnjam jer neprestano maštam o se*su s drugim muškarcima, čak i kad vodim ljubav sa svojim verenikom. U početku nisam bila previše zabrinuta zbog toga – svi uživaju pomalo u fantaziji – ali puno gledam i druge frajere i počinjem se brinuti da mi partner nije dovoljan- požalila se pa dodala:

– Drugi momci s kojima sam bila u prošlosti bili su dominantniji u krevetu, dok je sadašnji verenik prilično pasivan i nežan, pa mi možda nedostaje strasti. Se*s mi je važan i ne želim biti s nekim s kim je dosadno ili me ne uzbuđuje. Ali, osim fizičke strane stvari, veza je sjajna. Zabrinuta sam što ću od toga napraviti problem, jer ga ne želim uznemiriti. Šta predlažeš?- upitala je Kolen Nolan.

– Ne budite sumnjičavi. Bolje je to rešiti sada ili će vas čekati skup i stresan razvod. Zašto ne biste stavili venčanje na čekanje i neko vreme se odvojili jedno od drugoga kako biste dogovorili što želite i šta vam nedostaje?

– Prvobitno seksualno uzbuđenje koje dobijete kad se prvi put zaljubite vremenom se smanjuje i morate negovati fizičku i romantičnu stranu stvari, što zahteva malo truda. To je istina u svakoj vezi, ali razgovor o se*su ne mora biti sukob ili optužba – ističe.

– Reći mu što vas uzbuđuje u krevetu zapravo može biti stvarno se*si i to je način da tome pristupite. Gledajte, on nije čitatelj misli i ako mu niste rekli što volite u krevetu, pretpostavit će da ste srećni i zadovoljni. Budite oprezni kada želite ‘označiti okvire’ i ‘izgledati dobro na papiru’ – veza nije proračunska tablica. Potrebna je hemija i onaj nedefinisani ‘X faktor’ koji stvara iskru. Da, fantazija je u redu i zdrava, ali takođe morate biti zadovoljni stvarnošću ili veza neće potrajati na daljinu. 

Ona je praktično svekrva "IZ PAKLA" koja je spremna da umeša SUD kako bi dobila UNUČE: Ispovest ove SNAJE uzdrmala je SVAKOGA ko je pročita