in

90 GODINA i izgleda kao DEVOJČICA: Nije imala nikakve INTERVENCIJE, iznenadićete se kad čujete šta KORISTI za negu KOŽE!

Bore i opuštena koža definitivno nisu najprivlačnije stvari i zato se sve više ljudi odlučuje za tretman botoksa i filera.

Ipak, jedna 90-godišnja žena je rešila da podeli tajnu mladalačkog izgleda i sve nas je ostavila bukvalno otvorenih usta.

Obožavateljka fitnesa Dalis Barnet Radtke, podelila je snimak svoje 90-godišnje mame na TikTok-u, ispitujući je o njenom zdravom načinu života.

Ova 90-godišnjakinja je otkrila da i dalje svakodnevno vežba i da ima veoma jednostavan režim koji njenoj koži daje mladalački sjaj. Ženina rutina nege kože šokirala je ljude – to nije ništa drugo osim sapuna, vode za čišćenje i losiona za lice. Takođe je dodala i da jednostavno srećna zbog svoje genetike.

Nakon toga je priznala da joj je rutina izuzetno važna, jer joj je mama umrla u 82. godini. Objasnila je da je u teretanu počela da ide u šezdesetim godinama i rekla: „Nešto u meni daje mi do znanja da se osećam bolje kada se krećem.

Printscreen/TikTok

 

Ona je otkrila svoju rutinu u teretani koja uključuje “najmanje sat i po, možda i malo više” vežbanja. Ona se prvo isteže, zatim diže tegove i trči na traci. 

Većina pratilaca je bila fascinirana jer ova žena ne koristi preskupe kreme, niti je imala intervencije.

BONUS VIDEO