in

Znate li zašto su DECA rođena u znaku LAVA posebna?

Karakteristika lavova je osmeh, da su uvek za svoje bliske ljude, da su otvorenog srca. Nesebični su, i nose određeni unutrašnji mir, kao i osećaj o sebi u svakom trenutku. 

Nežni su i ispunjeni ljubavlju

Sunce je zaštitni znak osoba rođenih u znaku Lava, te su ova deca nežne osobe, brižne, pune topline, radosti i ljubavi.

Obožavaju druženja, vole da se me maze, a uživaju u osećaju kada ih neko pohvali i ohrabri.

Lepo se osećaju kada dobiju pohvalu zbog dobro obavljenog posla ili lepog ponašanja.

Vole da budu u centru pažnje

Lavovi čeznu za pažnjom i brzo pronalaze način kako da privuku pažnju na sebe. Glasni su kada traže da neko, posebno majka, provodi vreme s njima, a verovatno će iskoristiti i svoj šarm kako bi dobili ono što žele.

Starija deca će ponekad dosta sebe hvaliti ili isticati svoje sposobnosti pred drugima.

Uvek su nasmejani

Deca rođena u znaku Lava su uvek vesela, razigrana i spremna za zabavu i smeh. Energični su i možda će vam biti potrebn više energije kako biste bili u korak s s njima.

Uvek su za neku igru, zabavu i nikada se ne umore od toga. Imaju tendenciju i da je sami osmisle. Uz malo plesa, drame, gimnastike, trčanja ili pevanja uvek  razbiju monotoniju.

Vole da budu vođe društva

S obzirom na to da im nikad ne manjka energije i ideja, Lavovi često postaju vođe u svom društvu.

Njihova dominacija često može da se posmatra kao drskost. Stoga, pre nego što potrče da se igraju napolje, roditelji treba da ih podstaknu na deljenje igračaka s drugom decom kako se oni ne osećali zapostavljeno i tužno.

Kada vaše dete malo poraste, podstaknite ga na timske sportove u kojima može da razvije osećaj odgovornosti i zajedništva.

Snažni su 

Lavovi su psihički i i fizički jaki i nemaju puno strahova.

Odvažni su i vole avanturu, ali često mogu biti i nepažljivi.

Kreativni i nadareni 

Deca rođena u znaku Lava su veoma kreativna i uživaju u različitim, svetlim bojama, stvarima koje stvaraju buku, te u dizajniranju svoje odeće ili umetničkih dela.

Romantični i zaljubljive prirode

Lavovi su puni ljubavi  i spremi da je poodele s drugima.  Zato su odlični vlasnici kućnih ljubimaca. Voleće ga i pružiće mu dosta pažnje i nežnosti.

Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 6. septembar: Vage, stiže vam poziv iz inostranstva u vezi partnerskih odnosa, Strelčeve očekuju neprijatni razgovori