in

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA OKTOBAR: Bikovi vagaju da li je LJUBAV prava ili ne, dok Ribe čekaju nekoga ko će ih OBORITI sa nogu

Pluton, Saturn, Jupiter i Merkur će krenuti direktno što donosi novu energiju, koja stvara nove i mnogo bolje prilike kad je u pitanju ljubav i emotivna strana. 

Ovan

Kad su u pitanju Ovnovi za njih je ovaj period veoma intenzivan i smenjuju se emocije od najlepših do najkompleksnijih. Najvažnije je naučiti da se kontroliše bes i ljubomora koji su jako dugo prisutni u vezama i odnosima koje ostvaruje ovaj znak. 

Bik

Bikovi će imati priliku da konačno kažu i saopšte ono što dugo biraju da prećute. Ovo se posebno odnosi na ljubavne odnose sa zemljanim znacima, ako im je partner rođen u znaku: Jarac, Bik ili Devica.

Do kraja meseca mogući su prekidi u komunikaciji sa partnerom. 

Blizanac

Blizanci će imati jako stabilne ljubavne odnose posebno oni koji su skoro otpočeli ljubavnu vezu ili započeli zajednički život. Za njih je jako važno da budu iskreni i otvoreni posebno ako imaju partnera koji je rođen u znaku Ribe, Lava ili Device. 

Rak

Što se tiče Rakova ovo je veoma neizvestan period jer su mogući problemi u komunikaciji i problem da uopšte shvate šta partner zapravo želi od njih. Od 18. 10 je mnogo lakše za sve pripadnike ovog znaka, a posebno za one koji su u dugim vezama.

Do kraja meseca moguce je da se pojavi osoba u znaku Ovna. 

Lav

Lavovi se konačno bude jer su retrogradne planete veoma negativno uticali na njihov život uopšte. Mnogi će obnoviti veze iz prošlosti početkom meseca ali je jako važno ne pokazivati svoju nesigurnost i potrebu za dominacijom. Jako dobro slaganje sa partnerom ako je rođen u znaku Raka ili Bika. 

Devica

Device će pokušati da se snađu u ljubavnim peripetijama. Ovo je veoma nestabilan period jer je njihova vladajuća planeta Merkur retrogradno do 18.oktobra i imaju osećaj da im ništa ne može trajati. Do kraja meseca moguće je da će razrešiti neke nedoumice u vezi partnerskog odnosa.

Vaga

Vagama je ovo veoma komplikovan period jer se Merkur nalazi u njihovom znaku i zbog retrogradnog hoda stvara osećaj totalne nemoći. Važno je naći sebe u balansu i to je veoma bitno da sebe dovedu u red, a onda i partnerski odnos. Ovo se posebno odnosi na one Vage koje su skoro ušle u vezu. 

Škorpija

Ovaj mesec je posebno bitan za Škorpije upravo zbog njihove vladajuće planete Pluton koja posle dugog vremena kreće opet direktno. Svi pripadnici ovog znaka osećaju jak priliv energija koja ih pokreće, a naročito ako imaju vezu ili dragu osobu u znaku zemlje Jarac, Bik i/ili Device. 

Strelac

Stelčevi su poprilično napeti i nervozni zbog posla i drugih okolnosti, a sve se to odražava na ljubav i probleme u ljubavi. Od 20.10. se popravljaju odnosi i to je mnogo bolji period za ljubav i komunikaciju sa osobom sa kojom su u vezi. 

Jarac

Kad su u pitanju Jarčevi za njih je ovo veoma bitan poslovni period i neće imati vremena ni razumevanje za partnera i sve što ima veze sa tim. Bilo bi dobro da izbegnu svađe naročito u drugoj polovini meseca. Kod njih prevladava potreba da budu uvek u pravu. 

Vodolija

Vodolije će biti ko preporođene jer Jupiter i Saturn kreću svoj direktni hod opet tokom oktobra. Ove dve planete se nalaze u znaku Vodolije i stvaraju novu energiju kod svih Vodolija. Ljubav može samo da cveta i da budu ponosni na sebe i ovaj životni period. 

Riba

I na kraju znak Ribe je pod uticajem Venere u znak Škorpije i može da računa na partnerovu podršku. Oni koji su u solo varijanti do kraja meseca ih čeka jedno lepo poznanstvo sa osobom u znaku Bika ili Jarca. Može se roditi lepa ljubav. 

Nekom DEVICA,  a nekom BIK: Svaki horoskopski znak ima SUDBONOSNOG PARTNERA, saznajte KOJI JE VAŠ