in

Uskoro stiže SEZONA ŠKORPIJE i neće svima ODGOVARATI: Ovi ZNAKOVI moraju da paze, mogući su VELIKI gubici

Čak i u prirodi možemo videti Škorpiju na delu, jer počinjemo da vidimo cikluse smrti i ponovnog rađanja svuda oko nas. Kako lišće pada sa drveća i vazduh počinje da se hladi, podsećamo se da ništa ne traje večno, već da se uvek vraća u punom krugu. Škorpija je znak transformacije i dubine.

Dodavanjem još jednog sloja u mešavinu, važno je zapamtiti da je takođe sezona pomračenja, što je takođe vreme transformacije. Dok se transformišemo, primorani smo da se duboko zagledamo u sebe, a to je ono što Škorpija predstavlja. U nastavku možete videti kako će se ova transformativna energija odigrati u vašem životu.

Ovan

Ova sezona Škorpije može biti nezgodna za vas na neki način, dok delujete pozitivno u drugima. Pomračenje će vas naterati da ponovo razmislite o svojim finansijama, ali pošto je Jupiter u vašem znaku, ako se fokusirate na svoje finansijske ciljeve – trebalo bi da shvatite da se stvari brzo okrenuti u vašu korist.

Bik

Vi ste na suprotnoj strani od Škorpije, tako da sezona Škorpije može biti prilično intenzivna za vas. Venera, vaša vladajuća planeta, biće smeštena pored Sunca kada sezona Škorpije počne, gurajući vas da se fokusirate na stvari koje srce želi. Usredsredite se na stvari koje jačaju vaše vrednosti i provedite vreme sa onima koje najviše volite ili čak sa onima od kojih ste bili udaljeni da biste povratili tu vezu u život.

Blizanci

Obično ste prilično izražajni, međutim, kada se Mars kreće retrogradno, verovatno ćete biti gurnuti ka unutra. Tokom ovog vremena, možda ćete osetiti potrebu da se dekompresujete i provedete neko vreme sami. Usredsredite se na ono što vas motiviše i koje vaše akcije su ukorenjene u strahu, kako bi vam pomogli da izvučete maksimum ove sezone.

Rak

Kao vodeni znak i vi ste dobro povezani sa energijom Škorpije. Venerina energija će uveliko uticati na vas tokom ovog vremena, otvarajući vam ljubav i saosećanje. Tokom ovog vremena, vaši odnosi će cvetati i možda ćete se naći u odličnom skladu sa onima koje najviše volite.

Lav

Pod velikim ste uticajem Sunca, koje će tokom ove sezone biti u veoma emotivno zasnovanom znaku. Zbog toga ćete možda imati neka teška osećanja. Venera će priskočiti u pomoć, međutim, dodajući svoju energiju visokih vibracija mešavini, olakšaće ponovno fokusiranje ako možete da prilagodite svoju perspektivu.

Devica

Kao znak koji je uvek u pokretu, može biti teško za vas da usporite i date sebi malo zastoja. Međutim, morate naučiti da postavljate granice, ne samo prema drugima, već i prema sebi.

Shutterstock

 

Vaga

Dok se sunce kreće iz vašeg znaka u Škorpiju, osećate težinu novog početka. Iskoristite ovu novootkrivenu motivaciju da se pogurate napred u životu i pređete na veće i bolje stvari. Još jedan sloj ovoga može se naći kod retrogradnog Marsa, koji će vas takođe podstaći da ponovo razmislite šta vas motiviše.

Škorpija

Vaša je sezona! I sa svime što se dešava – vreme je za preko potrebnu brigu o sebi. Ne samo da će tokom vaše sezone biti dva pomračenja, već je tu i retrogradni Mars. Zbog toga se možete osećati rastrzano u mnogim pravcima. Može biti lako preplaviti sve to, pa zapamtite da ostanete u sadašnjem trenutku i fokusirate se na pozitivne stvari.

Strelac

Vaša sezona nije daleko, tako da tokom ove sezone možete osetiti težinu završetka. Kako se sve više približavate svojoj sezoni, sve više vas guraju da završite i da konačno jedno poglavlje privedete kraju, kako biste mogli da započnete sledeće. Retrogradnost Marsa gura vas da razmislite o tome koje motivacije su vam pomogle u proteklih godinu dana, a koje su vas omele. Odvojite malo vremena da se fokusirate na to.

Jarac

Obično ste prilično poletni i tvrdoglavi, ali sezona Škorpije može da vas uspori. Provedite ovo vreme sa dragocenim prijateljima i porodicom i fokusirajte se na ljude koji su vam najvažniji. Kako se sezona Škorpije bliži kraju, počećete da se osećate više kao sami.

Vodolija

Prilično ste osetljivi na energije u igri tokom ove sezone, zbog čega možete da se osećate pomalo rasejano. Iako ovo može biti frustrirajuće, pošto želite da znate gde se nalazite, morate ostati na kursu. Jasnoća će vam doći, posebno pred kraj ove sezone.

Ribe

Kao vodeni znak, sada zaista možete osetiti energiju na delu. Tokom ove sezone osećaćete se posebno kreativno i u svom elementu. Sa retrogradnim Marsom u toku, možda će vam postati lako da se malo izgubite – zato ostanite na pravom putu sa detaljnom listom obaveza da biste uspeli.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO