in

TRI ZNAKA imaju šansu da upoznaju SRODNU DUŠU na Dan zaljubjenih: Evo koga očekuje AVANTURA, a koga NOVA LJUBAV

Februar je mesec ljubavi i romantike. Na dan zaljubljenih svi priželjkujemo lepa iznenađenja, promene i provode. Tri horoskopska znaka će imati najviše sreće 14. februara. Saznajte kome ovaj dan posvećen ljubavi i zaljubljenima donosi strast, ljubav i romantične iskre.

Bik

Vaša seksualna energija će biti pojačana. Na ljubavnom planu situacija je takođe stabilna pa ne morate da brinete o velikim promenama tokom ovog perioda. Slobodne Bikove čeka pravo vreme da istraže svoje mogućnosti, a oni koji su u vezi mogu očekivati velike strasti.

Spoj planete romantike – Venere i planete moći – Marsa doneće mnogo romantičnih trenutaka i strasti osobama u ovom znaku. Komunikacija sa boljim polovinama takođe će biti odlična, a razgovori koje ćete voditi mogu otkriti neke nove vidike.

Blizanci

Moć prilagođavanja Blizancima pomaže da budu pozitivni. Dan zaljubljenih će proteći u miru i nežnosti zbog neverovatnog samopouzdanja koje ćete posedovati. Ovo samopouzdanje vam je potrebno da poboljšate svaku situaciju koja vas čeka na romantičnom planu. Slobodni Blizanci će svojim šarmom i harizmom privući zanimljive osobe, piše “Atma”.

Sa druge strane, oni koji su u vezi, osetiće jaču povezanost sa svojim partnerom. Ako vam ponekad stvari možda ne budu izgledale jednostavno, vaša energija pomoći će vam da lakše prebrodite neke naizgled nerešive situacije i da se setite razloga zbog kojih treba da budete zahvalni i radosni. Vaša kreativna strana izaći će na videlo u neželjenim situacijama.

Škorpija

Škorpije čekaju velike promene na intimnom planu. Planeta sreće i porodice – Jupiter biće veoma blagonaklona prema njima i omogućiće im da uživaju u svim dobrim promenama u svom ljubavnom životu.

Slobodnim Škorpijama Dan zaljubljenih može to promeniti. A onima koji su u vezi, stvari na ljubavnom planu biće još bolje, donoseći im pozitivne promene. Dan zaljubljenih će proteći u duhu slavlja. Čeka ih predivna romantična noć, a moguće je i iznenađenje.

Ispratite našu astrološkinju NENU JANKOVIĆ i postavite joj pitanje koje god želite!