in

Tri najveća NARCISA horoskopa: Veruju da se SVET okreće oko NJIH, nisu SVESNI štete koju čine DRUGIMA

1. Lav

Lavovi su toliko puni sebe da ih nije teško svrstati u narcise. Iskreno veruju da se svet vrti oko njih i da imaju pravo da rade šta god žele da stvari tako ostanu. Izgledaju veoma samouvereno, ali su potajno nesigurni kao i svi narcisi. Često obasipaju nekoga pažnjom, poklonima, porukama i cvećem, a onda kada se ta osoba navuče, sva ta ljubav nestane dok ne počnu da se plaše da im se predmet ljubavnog bombardovanja povlači, onda to rade iznova. Lav će učiniti skoro sve da zadovolji svoje želje i nije ga briga ko će biti povređen u tom procesu. Ako pokušate da se distancirate od narcisoidnog Lava, on će se predstaviti kao žrtva kako bi privukao još veću pažnju.

2. Škorpija

Kada su u ravnoteži, Škorpije nisu toliko narcisoidne, ali budite oprezni ako su nedavno bili povređeni ili izdani jer tada postaju izuzetno fokusirani na osvetu. Kada je Škorpija u ratnom pohodu, nije je briga ko će biti povređen i šta treba da uradi da bi se osvetio. Kada je u pitanju obračun, ume da bude hladna, proračunata i agresivna. Ponekad se čini da ne vidi koliko je pogrešno da koristi druge da dobije ono što želi. Škorpije imaju talenat da potpuno blokiraju ljude i izbrišu ih iz svojih života.

3. Vodolija

Ako ste optužili Vodoliju za narcizam, ona će reći da niste u pravu i da je samo nezavisna. Ali mogu biti nezavisne do te mere da ne razmišljaju ni o čemu drugom osim o sopstvenim željama. Možda želi da pomogne svima, ali ne ako ima previše osećanja. Vodolije imaju sve osobine narcisoidne osobe. One će takođe koristiti druge za svoje ciljeve, a ponekad je njihov dobrotvorni rad samo način da pridobiju pažnju i sledbenike. One vole tu vrstu pažnje. Ne očekuju da ih većina razume, jer su bolji od većine. Vodolije misle da znaju sve bolje od vas i ako vas koriste za svoje ciljeve, onda bi trebalo da budete polaskani. I sve to ih čini jednim od najatraktivnijih narcisoidnih znakova Zodijaka.