in

Sve je zapisano u zvezdama: Vaš ZODIJAK otkriva u čemu ste najbolji kada ste U KREVETU sa partnerom

Ovan

Možete koliko god želite (a želite skoro sve vreme!). Takođe volite spontane akcije, na javnim mestima. Vi tačno znate šta želite i ako vaš partner nije u stanju da se nosi sa tim, preuzimate kormilo bez muke.

Bik

Kao izuzetno senzualna i pedantna osoba, pravi ste majstor predigre koji traje mnogo duže od samog čina i predstavlja nezaboravno iskustvo za vašeg partnera. Postarate se da se oboje podjednako dobro osećate.

Blizanac

Volite da se igrate u krevetu. Savršeni ste za igru uloga, volite slanje erotskih tekstualnih poruka i šaputanje prljavih reči partneru na uvo. A takođe ste i stručnjak za spravice koje rado unosite u spavaću sobu.

Rak

Sveće, prijatna na dodir satenska posteljina, dugi i nežni poljupci, duboki pogledi – ovo je vaš domen. Se*s sa vama je izuzetno senzualan i emotivan. Čitav paket je važniji od samog čina, koji je samo dopuna bliskosti koju gradite.

Lav

Volite da preuzmete kontrolu i dominirate. Istovremeno, želite da vas partner smatra majstorom umetnosti ljubavi, pa vam je prioritet da vaš partner bude na devetom nebu. Vi savršeno dobro znate šta treba da učinite da biste mu pružili pravo zadovoljstvo.

Devica

Neukroćena Devica može biti oprezna i ne baš kreativna, ali to se menja kada počne da veruje svom partneru. Zatim iznenađuje svojom senzualnošću i umećem – jer je Devica perfekcionista i želi da bude najbolja u svemu što radi. 

Vaga

Vi ste kreativni i otvoreni ljubavnici koji volite da tražite neobične načine da zadržite svog partnera zadovoljnim. Željni ste učenja novih tehnika, testiranja novih pozicija i pobrinite se uvek da oboje uživate u se*su što je više moguće.

Škorpija

Sve što Škorpion odluči da uradi u krevetu bude senzacionalno. Bilo da je u pitanju spor i nežan jutarnji se*s ili zabava u stilu “50 nijansi sive”, nećete zaboraviti kako vas je ovaj znak “zapalio”. Škorpija voli da se igra u krevetu, usklađena je sa fetišom i potpuno je nepredvidiva.

Strelac

Imate veliki apetit za se*som i brzo vam dosadi standardni čin. Stoga vaš partner mora uzeti u obzir činjenicu da ćete s vremena na vreme menjati poze ili lokaciju. Volite se*s na javnim mestima i nezasiti ste.

Jarac

Kao majstor smirenosti i kontrole u ​​krevetu, imate jednu neupitnu prednost: možete voditi ljubav zaista dugo. A pošto ste i sami prilično kreativni i volite da delite zadovoljstvo, to će prijati i vašem partneru.

Vodolija

Ne možete se odlučiti na se*s bez emocija ili strastven, jer su ove dve sfere blisko povezane sa vama. Kad osetite nešto prema svom partneru, postajete eksperimentalni ljubavnik, znatiželjan, u potrazi za novim rešenjima i zabavićete se na obostrano zadovoljstvo.

Riba

Vaša romantična priroda takođe se pretvara u vaš se*sualni život. Partner koji je sa vama u krevetu osećaće se potrebnim, voljenim, cenjenim, ali će zaista uživati u svemu što radite. Jer tokom čina svaki deo vašeg tela je toliko osetljiv na milovanje da drhtite od zadovoljstva.

Finansijski HOROSKOP za avgust: Jeste li spremni da znate šta vas čeka do kraja meseca?