in

Svaki horoskopski znak ima nešto čime IRITIRA druge! Znamo šta Bik MRZI i šta Ribe LJUTI

Kada je reč o Ovnu, izbegavajte…

Stavovi komandanta. Bik je šef – mrzi da mu se govori šta da radi. Neka on preuzme vođstvo. Budi ono što jesi. Biće dobro za oboje.

Kada ste u Biku, izbegavajte…

Uticaj. Za Bika je autonomija mišljenja veoma važna, pa ne pokušavajte da promenite njegovo mišljenje. Pritiscima i zahtevima svakako ne. Iskreni razgovori i nežni predlozi su sve što možete da uradite.

Sa Blizancima izbegavajte…

Ovo je horoskopski znak čije strpljenje nije najjača strana. Zato, šta god da imate da kažete, dobro razmislite, a nikako ne ponavljajte više puta. Izludićete Blizance.

Sa Rakuom, izbegavajte …

Zaista mu je lako da se razotkrije, i nije potrebno mnogo da ga uvredi. Ako želite da mu prenesete nešto iritantno – prvo izbrojte do deset, duboko udahnite i pokušajte da umerite svoj govor.

Kada ste u Lavovima, izbegavajte…

Umanjivanje. Priroda lava ne voli da umanjuje njegove zasluge veoma, veoma. Nahranite njegov ego jer ga čini da oseti vetar u svojim leđa.

Sa Devicama izbegavajte…

Svađa. Device imaju tendenciju da budu izbirljive, vode računa o svakom detalju, a njihova perfekcionistička priroda može dovesti do beskrajnih diskusija. Bolje da im se sklonite s puta.

sa Vagom izbegavajte…

Nepažnja i aljkavost. Nijedna Vaga to ne može izdržati. Vole da se okružuju lepim predmetima. Imaju dobar ukus, što znači da vrlo striktno sude onima koji nisu baš dobri u estetici i higijeni…

Kada se približavate Strelcu, izbegavajte …

Patetično. Strelci ceo život nose mnogo u sebi, pa će im dosadni razgovori biti kap koja je prelila čašu, a vi to ne želite tad da budete.

Kada se približavate Škorpiji, izbegavajte…

Banalnost. Privlači ih sve misteriozno. I sami su spontane ličnosti, pa ako imate trivijalne, nezanimljive ideje da predložite kako da provedete vreme – razmislite još malo.

Kada imate posla sa Jarčevima, izbegavajte…

Nelojalnost. Za njih su iskrenost i privrženost izuzetno važni. Jarci vam ne daju drugu šansu, zapamtite to.

Sa Vodolijom izbegavajte…

Mešanje u njihove poslove. Zaboravi da im pomažeš u nečemu gde dominiraju. Vodolije su više od “možda da uradiš ovako”. Bolje je stisnuti zube i uzdržati se od dobrih saveta.

Sa Ribama izbegavajte…

Dvosmislenosti. Ribe imaju tendenciju da upijaju mnogo i stalnoj su u konfuziji. Stoga, ako se ne izrazite jasno, oni neće trošiti previše vremena na vaše predloge, iako uopšte nemaju loše namere.

Dnevni HOROSKOP za ČETVRTAK, 18. novembar: Blizanci,  LJUBAVNA situacija ne ide po planu, Device, danas jednu stvar MORATE da rešite!