in

Svaki HOROSKOPSKI znak će doživeti PROMENU do kraja godine: Vodolijama sledi AVANTURA, dok se JEDNOM smeši ogromno BOGATSTVO

Ovan 

Očekuje vas neviđen profit. Prethodno uloženi napori na koje ste već zaboravili mogu se iznenada isplatiti, pa ih slobodno sakupite – zaslužili ste.

Bik 

Očekujte velike promene u oblasti partnerstva: kako u privatnom životu, tako iu poslovnom okruženju. Dolazi trenutak ozbiljnog izbora da odlučite kojim načinom života treba da idete. Moguće je da će se okončati ona partnerstva za koja već duže znate da nemaju budućnost.

Blizanci 

Probudićete u sebi svoju umetničku stranu. Izuzetno ste talentovani i kreativni, pa je prava šteta da to u sebi potiskujete. Iskoristite svoju kreativnost za rešavanje i životnih pšroblema, izazova i turbulencija. Oslikajte svetlim bojama pejzaž svog života.

Rak 

Najviše promena vas očekuje u polju porodice. Moguće je da ćete se povezati sa svojom porodicom na višem nivou, od roditelja, partnera, dece. Sada možete provesti čarobne zajedničke trenutke i rešiti se nekih starih konflikata i turbulencija.

Lav 

Veoma je moguća promena posla ili zanimanja u ovom periodu. Situacija u kojoj se nađete aktivno će vas podstaći na promenu. Od vas zavisi da li imate snage da se uhvatite u koštac sa ovim i iskoristite period u svoju korist. Probudite snagu u sebi!

Devica 

Očekuju vas novi kreativni projekti. Dugo ste osećali unutrašnju želju da svoje kreativne planove sprovedete u stvarnosti. Imajte vremena da to uradit to do pre kraja godine – to može dati ne samo moralne, već i neočekivane finansijske rezultate.

Vaga 

Moguće su selidbe, kupovina nekretnine, ali i ispunjavanje starih želja kada je reč o putovanjima. Obavezno do kraja godine razmislite šta želite da promenite u svom domu i da li ste spremni za selidbu.

Škorpija 

Predstojeći period vezuje se za obnavljanje duha i slike sveta. Predstojeći niz pomračenja može vam doneti potpuno čišćenje starih psiholoških stavova koji vas sprečavaju da se prilagodite izmenjenim uslovima života. Pokušajte da izbegnete svaki vid konflikta.

Strelac 

Budite spremni da će se mnoge želje ostvariti. Mnogo toga što ste sakrili od voljenih ili drugih ljudi od vas može odjednom postati javno poznato. Iskoristite vreme do kraja godine da promenite svoj život i navike nabolje. Dolazi povoljan period za kontakt sa sobom, izlete na mesta koja volite, vežbanje joge i razne energetske prakse.

Jarac 

Spremite se za promene u ljubavi, moguće je da vas čak očekuje i ponuda za zajednički život ili brak. Lični život može iznenada zablistati potpuno novim bojama: vreme je da se upoznate, idete na romantične sastanke, dajte i primate slatke poklone, planirate zajedničku budućnost. Ako ste dugo u vezi, vaša druga polovina može odlučiti da preduzme ozbiljan korak.

Vodolija 

Poželeli ste se avanture, pa vas promene očekuju baš u oblasti novih iskustava. Želećete da putujete na neka nova mesta, upoznajete druge kulture, ljude i povežete se sa prirodom. Što više boravite u prirodi, bićete srećniji.

Ribe 

Sada je vreme za učenje, razmislite da li ćete poboljšati veštine stranog jezika, upoisati kurs za profesionalni razvoj ili časove plesa. Ovo je dobar period za učenje svega što vas raduje. Ovo je period otkrivanja nečeg novog i korisnog sa praktične tačke gledišta.