in

Stiže SNAŽAN astro period, sve se MENJA: Venera ulazi u Ribe – ljubavni problemi, igrice i TAJNE, evo šta će biti sa SVAKIM znakom

Kako je Venera još uvek u Vodoliji, uviđamo kako je ljudima u odnosima najvažnija sloboda, a ne mare toliko za potrebe i osećanja drugih osoba.

Venera 5. aprila ulazi u Ribe i pravi potpuni preokret u odnosima. Ukoliko ste bili tužni jer nema romantike u odnosima, mi imamo da vam kažemo da se ona vraća na velika vrata. Venera u Ribama je požrtvovana, kreativna i ima neverovatnu intuiciju.

Venera u Ribama će biti odlična za osobe koje se bave nekim vidom umetnosti. Voli da fantazira, tako da ćemo imati situaciju u kojoj rado idealizujemo osobe koje nam se sviđaju.

Ova Venera će najbolje uticati na Rakove, Ribe i Škorpije. Ali će svi znakovi zodijaka osetiti promenu njenog prelaska iz Vodolije u Ribe.

OVAN – Venera u polju tajni donosi vam tajnu simpatiju! Imaćete osećanja prema osobi, ali nećete biti spremni to javno da pokažete. 

BIK – Ljubav vam se rađa iz prijateljstva. Privlačiće vas Ribe.

BLIZANCI – Mešate ljubav i posao. To će biti zanimljivo iskustvo za vas.

RAK – Pred vama je romantično putovanje sa dragom osobom.

LAV – Strast se vraća u vaš odnos sa partnerom. To je nešto što vam je nedostajalo poslednja dva meseca. Očekujte i više romantike.

DEVICA – Bacićete oko na osobu koja je poznata široj javnosti. Imaćete susret sa nekim ko se bavi javnim poslom.

VAGA – Ljubav na poslu! Pazite šta radite!

ŠKORPIJA – Ovo je period kada lako možete da se zaljubite ili proširite porodicu. Imaćete romantičan, ljubavi susret na mestu javnog tipa.

STRELAC – Neko će vas pozvati na sastanak na mestu zatvorenog tipa. 

JARAC – Flert preko poruka! Jedna osoba će vam otkriti da već izvesno vreme gaji osećanja prema vama.

VODOLIJA – Privlače vas uspešne osobe, ali i one koje su materijalno stabilnije od vas.

RIBE – Vi ćete biti najatraktivniji znak u zodijaku. Zbog toga vam i sledi zaljubljivanje, jer ste otvoreni za ljubav. Pred vama je mesec pun zanimljivih dešavanja u ljubavi.

BONUS VIDEO