in

Šta nam kaže horoskop, kakvi smo kad se zaljubimo? Lavovi su definitivno opsednuti, Device se plaše jedne stvari

Nije novost da kada se zaista zaljubljimo ponašamo se drugačije nego inače! Hormoni polude, ne možemo da zaspimo jer smo u mislima sa voljenom osobom, ne treba nam hrana, treba nam samo predmet naše požude! Iako možda nama deluje sve isto, osim ljubavnog statusa, mi se zapravo menjamo i to najbolje mogu primetiti ljudi u našoj okolini, piše Cosmopolitan.

Ovan

Ovnovi su naravno odvažni i rođeni avanturisti i uopšte ih neće zanimati što možda svoju simaptiju jedva poznaju, bez dileme će napraviti prvi korak! Nezasiti su kada je ljubav u pitanju, ali su i brižni ljubavnici!

Bik

Bikovi su snažni i maštaju o pravoj ljubavi. Ukoliko se zaljube postaju sebični, ali isto tako ne dele svoju pažnju i ljubav osobama koje ih ne cene i poštuju. Njihova ljubav mora da se “zaradi”.

Blizanci

Blizanci su prilagodljivi i druželjubivi, ali uvek će pre ići glavom nego osećanjima i srcem! Koliko god da su zaljubljeni nikada se neće prepustiti 100% . Uvek će održavati neku ravnotežu i sačuvati malo mističnosti u vezi.

Rak

Rakovi su maksimalno privrženi porodici, prijateljima i kada se zaljube to je za ceo život! S obzirom na to da su osećajni, oni će u ljubavi pronaći utehu i lek za sve!

Lav

Možda na prvi pogled ne deluje tako, ali kada se Lavovi zaljube postaju potpuno opsednuti voljenom osobom! I u trenucima kada je osoba pored njih oni će misliti o njoj i praviti planove za budućnost!

Devica

Device su poznate po tome što su samokritične i previše energije troše na razmišljanja i traženja grešaka! I kad osećaju leptiriće u stomaku , radije će uputiti neki sarkastičan komentar nego što će priznati! Uplašene su kada se zaljube i boje se da neće gubiti vreme uzalud!

Vaga

Vage su stvorene za umetnost, lepotu i harmoniju! One žele da svi budu srećni i da se dobro zabavljaju! Svoju ljubav i naklonost će pokazivati malim znacima pažnje!

Škorpija

Strastvene Škorpije vole bezuslovno i posesivno! Njihova ljubav je velika, ali i naporna naročito ukoliko su u vezi s osobama koja su njihova suprotnost i ne razumeju njihovu naklonost!

Strelac

Zabavni i večiti avanturisti Strelčevi će biti verni uprokos svojoj prirodi. Međutim, to ne znači da neće povremeno bezopasno flertovati! Kada su zaljubljeni ispunjeni su i ljubav im se vidi na licu!

Jarac

Jarčevi su odgovorni i ozbiljni pa će tako i shvatiti ljubav! Kada su zaljubljeni potrudiće se da svi aspekti njihove veze savršeno funkcionišu! Iako deluju hladno, u suštini nisu takvi već ljubav i odnose ne shvataju zdravo za gotovo!

Vodolije

Vodolije će ljubav zadesiti baš u trenutku kada joj se najmanje budu nadali! Kada su zaljubljeni sve im izgleda divno i savršeno i ljubav je za njih zaista glavni pokretač svega!

Ribe

Emotivne i osetljive Ribe će uvek misliti i na druge! U vezi su posvećene i nikada neće izdati osobu sa kojom su! Njihova osetljiva priroda ih nekad može sputavati da ostvare željene ciljeve!

Dnevni HOROSKOP za UTORAK, 14. septembar: RIBE - ljubavna situacija nestabilna, BLIZANCI - čuvajte se loših informacija