in

Spremite se, polećemo! Kreće RETROGRADNI URAN, a ovim znakovima doneće NEOPISIVU SREĆU i put ka USPEHU!

Uran kreće 19. avgusta,  retrogradnim hodom i tako će biti sve do 18. januara 2022. godine.

Iako smo navikli da nam retrogradne planete donose samo komplikacije, ovog puta to nije slučaj. Ovaj asro period je znatno povoljniji za sve nas. Retrogradni Uran je tu da nam pomogne u procesuiranju životnih promena i nadogradnji na inovativnije načine razmišljanja.

Uran je planeta buđenja, inovacija i naglih promena. Uran se retrogradno nadograđuje svake godine, a ove godine se okreće u carstvu zemaljskog znaka Bika (gde polako prolazi od 2018. godine). Ako ste doživeli neke neočekivane pomake ili spoznaje kada je reč o poslu, ljubavi i stvarima koje cenite tokom protekle godine, ovaj retrogradni postupak traži od nas da počnemo da integrišemo ove promene umesto da im se odupiremo.

Vreme je da otvorimo um za neke nove stvari i događaje. Od 19. avgusta kreće povoljan period za sve nas, a naročito pogodan će biti za ova 4 znaka:

BIK

Kao pragmatičan zemaljski znak, cenite stabilnost i predvidljivost čvrste rutine. Ali s obzirom da će Uran uneti svoju pobunjeničku iskru u vaš znak, ovaj retrogradni talas će vam pomoći da se opustite. Radite na tome da svesrdno prihvatite svoju autentičnost, čak i ako to znači kršenje nekih pravila i izlazak iz uobičajenog okvira.

BLIZANCI

Ova retrogradnost osvetljava vašu duhovnu stranu, Blizanci, zato ostavite vremena da mirno sednete uz intuitivna preuzimanja koja primate. Obratite posebnu pažnju na teme svojih snova i ostanite otvoreni za psihičke vizije – jer može doći do neočekivanih spoznaja koje vam dolaze kroz suptilno područje vaše podsvesti. Ekstra vreme samo sa sebe može vašoj duši dati prostora za istraživanje.

 

DEVICA

Kao zemljani znak, poznati ste po tome što ste praktični – ali ovaj retrograd traži od vas da rizikujete i budete otvoreni za isprobavanje novih stvari, čak i ako vas to odvede sa utabanog puta. U procesu ste povezivanja sa jedinstvenim interesima i razvijanja sistema uverenja, pa ostanite otvoreni za spontanost. Putovanje u poslednji čas bi moglo biti upravo ono što vam je potrebno da pronađete svoj mir.

JARAC

Usred ste super kreativno nabijenog perioda, Jarčevi pazite na bljeskove i munje inspiracije. Ova retrogradnost nudi vam priliku da ponovo pogledate prošle ideje i pronađete načine da ih inovativno primenite u budućnosti. Ova energija otvorenog uma može se preliti i u vaš ljubavni život, pa tražite nove ljude i tražite romantiku na neobičnim mestima.

Verovale ili ne: Dužina veših PRSTIJU može da otkrije da li ste sklone PRELJUBI