in

Škrti su na rečima i kriju emocije: Astrolozi tvrde da ova ČETIRI horoskopska znaka teško izgovaraju “VOLIM TE”!

1. BLIZANCI

Ovom znaku je potrebno puno vremena da se prepusti u novoj vezi, a pogotovo da otvoreno i nesputano izražava svoje osećanja. Vrlo su znatiželjni i često razmišljaju o tome da tamo daleko, postoji neko bolji za njih.  Blizanci “volim te” izgovaraju tek kada shvate koliko im osoba zapravo znači i da u tu osobu mogu da imaj

2. DEVICA

Pripadnici ovog znaka u sebi nose urođenu potrebu da sve bude savršeno, uključujući i vezu. Ako pričamo o perfekcionistima, to su definitivno pripadnici ovog znaka. Device stalno preispituju svoja osećanja. Ako osete da nešto ne valja u ljubavnom odnosu, suzdržavaće se  od izjavljivanja ljubavi dok sve ne bude onako kako one misle da treba da bude.

3. ŠKORPIJA

Škorpije ne preferiraju duge veze sve dok ne naiđu na pravu osobu. Za njih važi pravilo da uz partnera ostaju u dobru i u zlu. Međutim, iako su predani ljubavnom odnosu od samog početka, izgovoriće “volim te” tek kada budu 100 posto sigurni da je veza ozbiljna i čvrsta jer ne žele pre vremena pokažu ranjivost.

4. VODOLIJA

Pripadnicima ovog znaka treba puno prostora i slobode u vezi. Često preferiraju otvorene veze i retko izjavljuju ljubav jer smatraju da će tako stvoriti obveze na koje nisu spremni.

Svoju slobodu spremni su da žrtvuju  samo za osobu koja će im dopustiti da budu ono što jesu. Tada se u potpunosti emotivno otvaraju, predaju vezi i izgovaraju “volim te”.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2022. GODINU: Jedan znak KONAČNO staje pred oltar, a evo koga čekaju razvodi, svađe i problemi