in

Pripremite se za KIŠU zvezda PADALICA: Večeras NEBO donosi prizor koji se dešava samo jednom godišnje!

I u ovoj godini mesec avgust nam donosi meteorski pljusak Perseida, meteora koji su na nebu aktivni od 17. jula do 24. avgusta, piše Lovesensa.

Ova kiša zvezda padalica svoj vrhunac imaće u noći između 11. i 12. avgusta, a nakon toga broj meteora počeće da opada. Najveću šansu da vidite zvezdu padalicu imaćete u noći 12. avgusta, a najlepše će se videti posle 23 časa, odnosno od ponoći do zore.

Smatra se da je kiša Persaida najlepša, jer ovi meteori imaju najupečatljiviji sjaj, a i brzo padaju. Njihovi blicevi su veoma jaki, a najlepše je da ih posmatrate u prirodi gde je nebo otvoreno i vazduh nije zagađen. Savršeno se vide iz mraka, pa sa bliskom osobom na nekom proplanku, brdu ili planini uživajte u predivnom vatrometu zvezda padalica na nebu. Zapamtite, vašim očima je potrebno malo vremena da se naviknu na mrak, pa tek onda započnite posmatranje.

Ovaj ritual možete praktikovati 11, 12. i 13. avgusta i sigurno ćete ugledati zvezdu padalicu za koju se veruje da ima moć da preusmeri energiju u ostvarenje onoga što želite. Ovo je sjajna prilika da razmislite o promenama koje želite da napravite u životu i osvestite kako da ostvarite svoje ciljeve i želje.

Kada ugledate zvezdu padalicu, zamislite iskrenu želju, od srca, zatvorite oči i na nekoliko minuta vizualizujte svoju želju, a onda nastavite da posmatrate nebo. Ako tokom noći vidite više zvezda padalica, možete zamisliti istu želju iznova ili pomisliti neku drugu. Važno je samo da bude od srca i da svoju želju ne otkrivate drugima, već da je čuvate u tajnosti.

Stigao je RETROGRADNI MERKUR a sa njim RASKIDI i svađe: Ova TRI ZNAKA neće znati šta ih je snašlo, život im se menja iz KORENA