in

Prazni džepovi i NOVČANICI: Ova TRI horoskopska znaka moraju da budu oprezni – sledi im BESPARICA!

Dobro pripazite sledeće nedelje, od 16. do 22. avgusta tri znaka neće biti pod srećnom zvezdom kada je novac u pitanju.

Evo ko bi trebalo da bude posebno pažljiv naredne nedelje kada su u pitanju pare, prenosi Alo.

Bik

Bili ste “dobri” prethodne nedelje i sada vas prosto svrbi novac, gorite od želje da se počastite nečim o čemu odavno maštate. Ovo je dobra nedelja za umerenost, što znači da možete da uzmete jednu stvar koja će vas obradovati, ali nemojte da se zanesete i ispraznite novčanik. Tek posle 23. avgusta stiže vam dobitak!

Devica

Vas će ove nedelje dotući sitni troškovi, kao da ih ima milijardu. Niste baš pazili s novcem, pa jedva čekate platu ili neki obećani dobitak. Važno je da ove nedelje budete oprezni jer vam pare klize kroz prste. Najbolji savet je da napravite spisak i odredite jedan sat dnevno tokom kojeg možete da potrošite novac, tako nećete tokom čitavog dana ulaziti u radnje, ići u sitne nabavke, već ćete moći bolje da izračunate šta vam treba i koliko to košta.

Jarac

Prirodno ste velikodušni i moguće je da ćete ove nedelje nekome pozajmiti pare, ili početi da planirate poklone za rođendane koji stižu. Nemojte da dozvolite da vas velikodušnost i želja da nekoga obradujete poguraju preko granice budžeta. Ako kupujete nešto što vam nije hitno ove nedelje, bolje sačekajte sledeću, moguća su i sniženja pa ćete bolje proći.

Zavirite u svoju sudbinu: Ako vam je LINIJA ŽIVOTA na dlanu prekinuta ili kratka, evo koje je njeno značenje