in

POSLOVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2021: Novčanike sigurno pune ova tri znaka…

 

Ovan

Mesečni horoskop je veoma zanimljiv za Ovna. Razmišljate kako i kuda dalje. U vama se lome dve opcije, da li da ostanete na postojećem poslu ili da krenete u privatni biznis. Obe opcije su vam otvorene i dobro pozicionirane. Ako doneste odluku da ostanete na postojećem poslu postoji mogućnost sukoba sa nadređenim ili sa kolegama u kolektivu. Ništa strašno, samo zadržite fokus i ako vidite da vas uvlače u sukob ili spletkarenje vi se samo odmaknite jedan korak unazad i odbrojite do deset. Jako je bitno da nemate burne reakcije. Ako se opredelite za privatni biznis lepa vam se vrata otvaraju. Saradnja sa strancima čak i pomoć od firme sa kojom ste nekada radili.

Bik

Savetuje se racionalan pristup poslu. Imate više obaveza nego ranije čak vam se daje da radite potpuno nešto novi. To novo je za vas neka vrsta izazova a možda i budući pravac koji ćete se baviti. Bitno je da sagledate svoje kapacitete i tek onda da doneste konačnu odluku. Krajem meseca novembra vam dolaze sjajni podaci koji se tiču vaše efikasnosti na poslu.

Blizanci

Bilo bi lepo kada bi hobi mogli da podignete na veći nivo jer stoji vam dodatna novčana zarada od njega. Na poslu se trudite, dajete maksimum i zaista radite na usavršavanju tehnike rada. Očekujete rezultate ali oni nikako da pristignu. Samo imajte vere u sebe jer krajem meseca stižu benefiti od vašeg truda.

Horoskop za PETAK, 27. avgust, 2021. godine: Škorpije - do kraja dana očekujte pozitivne vesti, Ovnovi - danas je dan za velike stvari