in

POGLEDAJTE U NEBO VEČERAS I ZAMISLITE ŽELJU: Magična kiša ZVEZDA padalica nakon PONOĆI!

Kiša meteora je nešto veličanstveno i magično! Kada nebo zapljusne zvezdani vatromet, imamo snažne emocije jer prisustvujemo magičnom trenutku koji, osim što je lep, prema verovanju može privući i ostvarenje želja.

Meteorska kiša Drakonida očekuje nas između 6. i 10. oktobra, a najbolje veče za posmatranje zvezda padalica jeste 8. oktobar. Ovaj fenomen se nekad naziva i Đakobinidi, a najbolje je da ga posmatrate posle ponoći ili rano u zoru na tamnom mestu, gde je nebo otvoreno piše Sensa.

Ovaj meteorski pljusak priredio je pravi spekatakl na nebu 2011. godine kada se moglo videti više od 600 meteora na sat. Ipak, to je poslednji put kada se dogodila takva kiša Drakonida jer su oni uglavnom spori i skromnije stvaraju bljesak. Ipak, budući da se ovogodišnja kiša meteora Drakonida javlja tako blizu mladog Meseca koji je osvetli nebo 6. oktobra, u odsustvu jake mesečine više meteora može biti vidljivo na noćnom nebu.

Astrolog Dušan Veličković UPOZORAVA: Do 20. oktobra jednu stvar nikako ne biste smeli da uradite!

Iako nismo sigurni da li ćemo ugledati zvezdu padalicu, svakako vredi pokušati. Zagledajte se u tamno nebo i negujte u tom trenutku pozitivne misli. Razmišljajte o ostvarenju želje, maštajte, vizualizujte, a kada ugledate zvezdu padalicu, obavezno zamislite želju do koje vam je najviše stalo.

Važno je da želju sačuvate samo za sebe, kako se energija ne bi rasipala. Ako iskreno verujete i aktivirate se na putu ostvarenja, kiša meteora može biti vaš srećan pokretač i magičan trenutak da ostvarite svoju želju.

Ovo je PRVI HOROSKOP ZA 2022. godinu! Ovakve TURBULENCIJE retko ko je mogao da očekuje, desiće se velike PROMENE!