in

PET znakova mora da iskoristi TRENUTAK: Čeka ih neopisiva SREĆA i sve će im ići od ruke do OVOG datuma

Sunce ulazi u znak Škoprije 22. oktobra i ostaje u njemu sve do 23. novembra. Sezona Škorpije u 2022. godini aktivira transformaciju koju ubrzava moćno pomračenje Sunca u znaku Škorpije. Istog dana kada i pomračenjeSunca, 25. oktobra očekuje vas mlad Mesec u Škorpiji.

Pomračenja u astrologiji, u ovom slučaju pomračenje Sunca, sadrže moćnu energiju koja pomaže da se ubrzaju sve namere napravljene pod tim aspektom. Ako iskoristite ovu energiju za transformaciju, sedite i gledajte rezultate! Međutim, moćna priroda ovog poravnanja može učiniti neke velike promene, zato uvek na umu imajte jasne namere onoga što želite da postignete, piše Sensa.

Jarac

Ovo je nova sezona za vas i odlično vreme da pređete iz filozofskog moda prošle sezone u društveniju atmosferu. Stari prijatelji bi mogli upravo sada ili kroz slučajne sastanke da vas obraduju nečim lepim. Gledaite na to kao na priliku da ponovo nešto naučite, uživate i zabavite se! Dok se Sunce kreće kroz vašu jedanaestu kuću prijateljstva i kolektiva, savršeno je vreme za druženje, saradnju, održavanje događaja ili pokretanje strategije društvenih medija. Zabavite se s tim! Ovo je veoma kreativno vreme. Mlad Mesec i pomračenje Sunca u znaku Skorpije 25. oktobra je moćno vreme za stvaranje.

Mantra: “Ja transformišem svoju zajednicu.”

Škorpija

Srećan rođendan Škorpije! Ovo je vaša sezona. Vreme je da zasijate veliko i sjajno! Otporni ste i ne plašite se izazova. Porodične sreće i unapređenja odnosa očekuje vas u izobolju. Do trenutka kada 25. oktobra dođe do mladog Meseca u Škorpiji i pomračenja Sunca, energije će se ponovo postaviti kako treba. Iskoristite ovaj period za lični razvoj.

Mantra: “Radim na svojoj transformaciji.”

Devica

Proteklih nekoliko sezona ste samo radili, a taj naporan rad će se isplatiti. Sve više se krećete u svoju autentičnost i samopoštovanje. Kako sezona Škorpija počinje 23. oktobra, osećaćete se kao da ste aktivirani u novo uzbudljivo poglavlje.

Energija koju ova sezona donosi učiniće da se osećate kao da možete da preuzmete svet. Ovo povećanje samopouzdanja će vas navesti da istražujete nova interesovanja i sklapate nove prijatelje. Mlad Mesec u znaku Škorpije i pomračenje Sunca 25. oktobra donose vam malo sreće, pa odredite nameru.

Mantra: “Otvaram u životu novo poglavlje.”

Bik

Sezona Škorpije prelazi sa samoće i brige o sebi do više društvene energije za vas. Pošto Sunce i Venera počnu da se kreću kroz Škorpiju 23. oktobra, osetićete zabavne vibracije za druženje i flert. Moguće je da ćete upoznati neku novu ljubav. Ovo je takođe odličan trenutak da se istaknete kroz karijeru, poslovne odnose i nove projekte.

Mantra: “Prihvatam transformaciju.”

Ribe

U ovom periodu ćete rasti, a veliki deo ovog raste je oslobađanje starih veza i toksične dinamike moći. Završeci i isceljenja mogli bi da budu deo teme ove sezone. Uzbudljiva stvar u vezi sa ovim je da se pojavljuje jedno divno novo poglavlje: ono koje je osnažujuće i izobilno. Čim otpustite tu staru ustajalu energiju, otvara se prostor za ulazak nove energije. Oko mladog Meseca Škorpije i pomračenja Sunca 25. oktobra posvetite se svojim mislima, energijom i težnjama.

Mantra: “Transformišem svoju energiju.”

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO