in

Ova TRI znaka troše NOVAC kao da SUTRA neće svanuti novi dan: Da li ste i vi među njima?

Pripadnici ovih znakova imaju jedan veliki problem, nikako ne znaju da izdvajaju novac za “crne dane” i prave bilo kakav štek. Oni koji ih poznaju će ih sigurno opisati kao jako velikodušne i raskošne pojedince koji nikada neće prvo pogledati cenu.

Strelac

Strelci puno rade, pa im nije teško da zarade novac, ali imaju problem s čuvanjem. Ako požele da odu na neki izlet ili putovanje – ne pitaju za cenu ili troškove! Stanje na računu uvek pokušavaju da prate, ali se iznenade kad vide koliko su stvarno potrošili, piše “24sata.hr”.

Blizanci

Blizanci i s novcem imaju dve strane – znaju da budu jako odgovorni i zarađeni novac da čuvaju za budućnost, a onda u jednom trenutku se pojavi kockar u njima koji ne zna gde bi pre s tim novcem.

Lav

Lavovi su oprezni s novcem i uvek imaju ušteđevinu, a njihov problem nastaje kad dragoj osobi žele nešto da poklone – kupuju najbolje poklone, i jako skupe.

Troše dosta novaca i na sebe jer neće baš da kupe jeftiniju verziju nekog proizvoda. Za njih samo najbolje – najbolji kvalitet, najbolja marka, bez obzira na cenu.

Stigao je RETROGRADNI MERKUR a sa njim RASKIDI i svađe: Ova TRI ZNAKA neće znati šta ih je snašlo, život im se menja iz KORENA