in

Ova TRI znaka će do kraja nedelje doživeti pravi PAKAO: Ništa ne ide kako su zamislili, svi planovi se MENJAJU zbog ovih događaja!

Astrolozi tvrde da će do kraja nedelje biti dosta izazova i ne tako povoljnih prilika za ova tri horoskopska znaka:

Rak

Rakovi će biti prilično osetljivi, čak više nego inače. Na sve će se vređati i sve će ih pogađati direktno u srce, a najviše kritike. Ako im neko uputi dobronamerni savet, od toga će da naprave dramu, pa će druga strana da zažali što im se uopšte obratila. Ljubavne razmirice uneće nemir u duge veze.

Shutterstock

 

 

Vodolija

Vodolije će češće da se povlače u samoću. Trebaće mnogo mira i tišine kako bi napunili baterije, ali zahtevi okoline neće da im ostave dovoljno vremena za odmor. To će da ih ispuni nervozom pa bi mogli da se istresu na nekoga ko im se slučajno nađe na putu. Samci bi trebalo da paze da se ne spetljaju s osobom koja je u vezi ili braku.

Ovan

Ovnovima možda ova nedelja i ne bi bila tako loša kad bi uspeli da se opuste. Previše će da se opterećuju stresom zbog posla i nagomilanih obaveza. Želeće da sve bude savršeno, pa će da paniče ako nešto pođe po zlu. To će nepovoljno da se odrazi i na privatne odnose pa su moguće česte svađe s partnerom i porodicom.

BONUS VIDEO