in

Ova je godina razvoda: Stiže veliko pomračenje Sunca, ova tri znaka zauvek će staviti tačku na brak

Svake oko dve godine pomračenja menjaju znakove zodijaka. Poslednjih godinu i po dana osa se kreće duž sazvežđa Škorpije i Bika, a od aprila 2023. polako se „pomera“ ka osi Vage i Ovna. U ovom položaju biće do 2025. To su znaci veza, partnerstva, brakova, razvoda, kao i preduzimljivosti, sebičnosti i inicijative.

Prvo pomračenje nove ose desiće se 20. aprila u sazvežđu Ovna, koje je vatreni kardinalni znak, što znači da je odgovoran za drastične promene u odnosima i ciljevima u životu. Nemojte se iznenaditi ako neko od Ovnova, Strelaca ili Lavova pomisli na drastične promene u životu: iznenada promene posao, razvod ili preseljenje u drugu zemlju. Posebno Ovnovi – oni su ti koji bukvalno mogu da preokrenu život čitave svoje porodice, zato budite oprezni!

Kada se osovina promeni, menjaju se i glavni trendovi u društvu. Od aprila 2023. najhitniji zadatak biće sve što se tiče znakova Ovna i Vage. To znači da sve nas čeka ozbiljno proučavanje odnosa u paru i na poslu, jer će čvor prošlosti stajati u znaku Vage, aktuelizujući neviđeni nalet razvoda u društvu. Nemojte se iznenaditi ako osetite neverovatnu želju da raskinete sa partnerom i generalno počnete ispočetka. Ovako deluje uticaj pomračenja! 

Činjenica je da će čvor budućnosti pratiti znak Ovna – univerzum će nas sve naučiti da živimo po svojim pravilima, da se ne plašimo svojih želja. Ljudi često vide razvod kao ključ svih problema. Da, zaista, ako ste u braku sa nasilnikom ili su vaša osećanja prošla, vreme je da se odmaknete od teškog tereta i izgradite život odvojeno.

Ali ako se kriza uvukla u vaš brak, onda to treba da prepoznate i počnete da radite na poboljšanju odnosa. Zbog pomračenja u Vagi 14. oktobra 2023. mnogi parovi će donositi odluke i o razvodu i o braku. Sledeći momenat za ovakve događaje biće 25. marta 2024. godine, a zatim 2. oktobra 2024. godine.

Dakle, imajte na umu da će vam upravo oko ovih datuma možda doći ideja da raskinete, ali povratka neće biti – Univerzum će staviti pečat na ovu odluku koja će vam promeniti ceo život.