in

One su NEPOGREŠIVE: Horoskop kaže da su žene rođene u ovim znacima NAJBOLJE za BRAK

Često možemo kad pogrešimo kada biramo bračne drugove. Zato se kaže da se prije udaje ili ženidbe, “četvere oči otvore”. One su nepogrešive.

Lav

Lavica je možda ponekad dosta fokusirana na samu sebe, ali ona je pre svega odana žena koja nesebično voli. Boriće se za sebe i partnera baš kao prava lavica, a jednako zaštitnički nastrojena biće i prema svojoj deci. Ona traži jednakog sebi, pa pored nje nikako nećete biti samo običan čovek, vec supermen! Obožavaćete je, jer nikad neće morati da uradi ama baš ništa posebno, da bi ste je obožavali. I uvek ćete se pitati u čemu je caka?  Teško onom ko pokuša da im učini nažao, ili kaže nešto ružno. Od vas zahteva samo da je obožavate, a šta je to u odnosu na zanos koji vam pruža.

Ovan

Žena rođena u znaku Ovna je jaka, samostalna i odvažna. Njena neustrašivost, temperamentnost i hrabrost obaraju muškarca s nogu. Uvek je spremna na kompromis, puno daje, ali isto tako dosta očekuje od partnera. Uz nju često postaje odgovorniji i zahvaljujući njenoj podršci oseća se sposobnim ostvariti sve što zamisli.

Jarac

Ono što bi svakom prosečnom muškarcu slomilo kičmu, ova dama će izneti tako nenametljivo i dostojanstveno, da ćete se zapitati da li ste je uopšte dostojni? Ako zaključite da jeste, budite sigurni da će vaša ljubav goreti postojano i toplo, kada sve ostale budu sagorele. Održavaće je plamen njene odgovornosti, dužnosti i posvećenja. Sa njom svaki dan neosetno postajete sve bolji i bolji, dok jednog dana ne shvatite da ste od žabe postali princ koji uživa poštovanje i autoritet svih oko sebe. Ona je ta koja vas je volela i dok ste bili “niko”, a uz nju ćete sigurno postati “neko” – čovek vredan pažnje, stabilan, jak, odgovoran. Ona ne živi u fantaziji, već je čvrsto na zemlji i dobro zna šta od koga može da očekuje.

Dnevni horoskop za SUBOTU, 4. septembar: Vage drma finansijska KRIZA, a Blizanci očekuju zanimljiv POZIV od jednog Ovna