in

ODUSTANITE! Ova tri znaka će UVEK da vas VARAJU

Čvrsto verujU da ljubav ne zahteva žrtvovanje. Radije bi bili sami nego sa nekim ko ih pokušava ‘poboljšati’. Ova tri horoskpska znaka su sklona prevarama

Lav

Vatreni Lavovi stvoreni su za ljubav i ako je nemaju, to je kao da ste im ‘ugasili’ sunce. Kako misle da ih svi vole takve kakvi jesu, ne vide razlog zašto bi se menjali.

Za njih je prava ljubav prihvatanje voljene osobe sa svim vrlinama i manama, a pokušaji da ih promenite ne dolaze u obzir.

Bik

Ovom zemaljskom znaku jako je važno da ga partner prihvati onakvog kakav je i tačno znaju šta žele od partnera i veze. Svaki pokušaj menjanja mogao bi da rezultuje prekidom, ali postoji jedan izuzetak za to pravilo. Ako se Bik zaljubi dok je još jako mlad, onda je sposoban za značajne promene u karakteru i navikama. Ali ako je već izgrađen kao osoba, onda će ostati ukopan kao stena.

Po prirodi su romantični i veruju da se parovi razvijaju zajedno u vezi, a kada se zaljube, biće verni do smrti.

Pored toga, osobu u koju je zaljubljen, Bik smatra najlepšim na svetu, a to je isto nešto što se nikada neće promeniti.

Škorpija

Radi se o vodenom i fiksnom znaku, a to znači da su po svojoj prirodi osetljivi i istovremeno nefleksibilni. Za Škorpiju je najvažnije da bude autentičan.

Menjanje sebe zbog partnera je kao da mu dajete lažne komplimente. Verni su sebi i to isto očekuju od onoga koga vole.

Mnoge Škorpije traže partnera s bogatim životnim iskustvom, koji je svestan njihovih želja i potreba pa neće tražiti od njih da se promene.

Za ovaj znak je vrlo seksi i privlačno ako partner nastoji da nauči što više o njima.

Dnevni horoskop za SUBOTU, 7. avgust: Blizanci se preispituju, dok Rakovi zrače pozitivnom energijom