in

Očajna situacija kada je reč o FINANSIJAMA: Ova TRI horoskposka znaka do KRAJA godine očekuje NOVČANA kriza!

Pred vama su finansijske poteškoće i kriza. Evo o kojim znakovima je reč:

Ribe

Druga polovina 2021. godine donosi velike izazove na polju trgovine, saobraćaja i komunikacija. Najviše teškoća imaćete zbog lažnih prijatelja koji vam spletkare iza leđa. Nailazićete na neočekivane teškoće u pregovorima oko novih projekata. Bilo bi mudro da vaše planove držite u tajnosti i da budete pažljivi sa investicijama, piše Stil. 

Solarna eklipsa u decembru u znaku Strelca može vam doneti ozbiljne teškoće na poslu i pad sa položaja, ali će Jupiterov konačni ulazak u vaš znak to znatno ublažiti. Malo povoljniji period biće za nezaposlene Ribe. One će imati priliku tokom septembra da pronađu zaniljivo radno mesto.

Ovan

Druga polovina godine dovešće do otkazivanja nekih dogovora i važni pregovori vam neće uroditi plodom, a neke planove ćete morati da menjate. Budite pažljivi sa novcem i izbegavajte rizična ulaganja jer biste lako mogli da se nađete na gubitku.

Škorpija

 

Nailazićete na teškoće u odnosima sa saradnicima i poslovnim partnerima. Neke poslove nećete uspeti da dovršite u predviđeno vreme. Očekujet napete situacije, nesuglasice, prekide nekih poslovnih odnosa i kašnjenja u ispunjavanju rokova.

Tokom septembra je neophodno da budete pažljivi u rukovanju novcem. Ulagaćete značajne napore u cilju poboljšanja vaše finansijske situacije u oktobru i imaćete uspeha. U novembru ćete započeti pregovore oko velikih projekata koji će se odužiti. Solarna eklipsa u Strelcu u decembru dovešće do teškoća na polju novca i mogućih gubitaka.

 

Dnevni horoskop za SREDU, 8. septembar: Dok Vodolije DOMINIRAJU, Lavovi određuju prioritete ali i dalje LJUBOMORIŠU