in

Njihova PRIVLAČNOST je FATALNA: Ova TRI horoskopska znaka je NEMOGUĆE ODBITI, evo i zašto!

Neki privlače na šarm, neki na lepotu, držanje , komunikaciju…

Ova trihororoskopska znaka plene i privlače sve i svakoga gde god da se pojave!

Lav

On je gospodar džungle. Gde se on pojavi podijum je njegov! Lavovi privlače izgledom, držanjem, inteligencijom a najveći adut im je lepota tj ta “aristokratsko-kraljevska” lepota. Njegova energija i pojava odmah je primećena gde god da se pojavi. To savršeno držanje tela i otmeno kraljevski hod nikoga ne ostavlja ravnodušnim, piše MlečniPut. 

Njega je jednostavno nemoguće odbiti.

Lav je svestan sebe i svestan je utiska joki ostavlja na ljude! Međutim, Lav je taj koji bira! On nikada neće biti izabran. Nepogrešivo oseća svoju dominantnost i svestan je svojih kvaliteta. Kada se Lavić ustremi na nekoga taj “plen” je njegov bez da se ta osoba bilo šta i pita. 

Škorpija

Najseksualniji znak horoskopa. To je njeno oružije. Sa svojom intuicijom i svojom seksulanošću ona je ta koja dominira i vodi igru. Igra zavođenja je njeno oružije. Kada isplete svoju Škorpionsku mrežu oko plena tada je plen nemoćan. Njeno zavođenje duboko, precizno i jako, ona fiksira svojim magičnim pogledom. Tek kada uhvati svoj plen tada nastupa igra… Tada se Škorpija otvara i postaje meka i nežna. Iznad svega joj je najbitnije poverenje.

Jarac

Kao što je Lav kralj džngle tako je Jarac kralj odmerenosti, sigurnosti i inteligencije. To je karta na koju on igra. Svestan je da na njega nema reakcije na prvu lopto, međutim samo posle par min provedenih u njegovom društvu njegova jeziva sigurnost i brilijantni um dolaze na prvo mesto! Tada ga niko ne moze bobediti. NJegove misli, reči su nepogrešive. Njegova inteligencija obara s nogu suprotan pol.

Dnevni HOROSKOP za ČETVRTAK, 16. septembar: BIKOVIMA je suđeno da danas podignu sve ČETIRI u vis, dok Mesec "aktivira" neraspoloženje kod VAGA, bolje im se sklonite s očiju