in

Nepogrešiv HOROSKOP za DEVICE: Njima malo treba za SREĆU, ovaj znak uradiće sve da se osećaju JOŠ BOLJE, a evo gde NAJVIŠE GREŠE!

Da li ste ikada bili na nezaboravno lošem izlasku? Nažalost, možda ste vi bili krivi za to ukoliko ste napravili bilo koju od ovih uobičajenih grešaka. 

1. Biti previše oprezan. Možete totalno uništiti atmosferu ako niste za malo avanture ili zabave.

2. Ćutljivost. Da, možete biti stidljivi. Ali ako se ne otvorite i ne učestvujete, vaš partner će pomisliti da ste nezainteresovani.

3. Nemojte da se previše žalite. Prekinite da tražite i ističete mane… fokusirajte se na sve pozitivne stvari oko vas, od hrane, do ljudi koji vas okružuju.

4. Proveravanje telefona. Sklonite tu spravu od sebe. Možda mislite da izgledate bitno… vaš partner misli da ste nepristojni. Poruke mogu da čekaju, a posebno poslovne!

Devica je najseksipilniji znak!

– Otkrivaju samo onoliko koliko je potrebno da bi smo privukle nekoga… vrsta vizualne predigre.

– Skromne su i ne shvataju uvek koliko su seksi, što vas čini privlačnijim.

– Obraćaju pažnju na mala zadovoljstva koja drugi znakovi propuštaju.

– Perfekcionisti su, tako da obraćaju pažnju na to šta njihov partner želi i ispunjavaju

 

Otarasite se ovoga pod HITNO da biste živeli srećnije…

Vole da život isplaniraju do detalja. Žude za perfekcijom. Pa zato i teže ka perfektnoj imperfekciji? Ponekad previše komplikuju stvari, zbog čega bi trebalo neke stvari da izbace iz života kako bi pronašle mir:

1. Vaše planove. Nemojte prestati da planirate sveukupno ako ima smisla imati strukturu i ciljeve. Ali imajte neke neisplanirane dane, neočekivane stvari će se dogoditi. Uživajte u njima.

2. Vaša skupa rutina šminkanja. Ako trošite više od 100 evra na vaše svakodnevno ulepšavanje, to je previše. Bićete prelepe ako probate i neke priuštivije brendove. Takođe, da li vaša jutranja rutina traje duže od sata? Definitivno morate da odbacite par koraka. Prirodno je u trendu. Da li vam zaista treba pet različitih krema za kosu?

3. Vaša lista briga. Napravite tu listu. Pročitajte je. Razmislite o njoj. Sada, BACITE JE! Morate da odbacite sve stvari o kojima neko drugi ne bi ni razmišljao. I, da budemo iskreni, VI niste uzrok većine njih, zar ne?

Koji tip prijatelja će svaki znak biti Devici…

Dok su Device vrlo nezavisne i sposobne da žive same, posedovati uzak krug divnih prijatelja je velika prednost. Imati barem jednog dobrog prijatelja od svakog znaka je najbolje. Evo šta svaki znak može tebi da pruži, Device…

 • Ovan će znati kad ti treba pomoć i ako si previše ponosna da je tražiš
 • Bik će te podsticati da se upustiš u bolje stvari. Vredna si toga!
 • Blizanac će izvući dete iz tebe. Previše radiš!
 • Rak će ti prvi doneti ono što ti treba kad si bolesna.
 • Lav će te zabavljati kada postaneš previše ozbiljna.
 • Druga devica će učiniti da postaneš još bolja.
 • Vaga će ti pomoći da sagledaš prošlost detaljnije.
 • Škorpija će istaći tvoju strastvenu stranu.
 • Strelac će te podsticati da probaš nove stvari i upuštaš sebe u avanture.
 • Jarac će ti dati dobre savete za novac i posao.
 • Vodolija će ti pomoći da shvatiš kada previše potcenjuješ samu sebe.
 • Riba podržava tvoj najluđi san, koliko god on bio nemoguć.

Ukoliko radite ovo, nevolja je na vidiku…

Generalno, Devica je pedantna, oprezna i uredna. Kada je reč o ljubavi, ovi znakovi ukazuju da možda nešto ne valja. Detaljne Device nikada ne propuštaju ništa, osim ukoliko ih nešto ometa. Ovaj znak rođen je sa rokovnikom i planovima- ukoliko se ne pojavite, Devica će prestati da se trudi. Ukoliko Devica prestane da brine i obraća pažnju, nešto definitivno nije u redu.

4. NOVEMBAR je ključan: Mlad MESEC u ŠKORPIJI donosi neočekivane PREOKRETE!