in

Narednih pet dana, zvezde će im biti NAKLONJENE: Za ova tri znaka dolazi sjajan period prosperiteta

Venera će takođe biti u konjunkciji sa Mesecom 11. avgusta, što će vas učiniti veoma darežljivim i nežnim prema osobi do koje vam je stalo.

Dobra vest je da je Venera u Devici prilično prizemna, pa vam neće dozvoliti da previše “poletite” zbog ljubavi, ali će vam svakako biti lepo.

Jarac

U ovom periodu, Jupiter će biti u opoziciji sa Suncem, a kako je Jupiter inače vladar vašeg znaka, doneće vam napredak u materijalnom smislu. To znači da možete da očekujete novi posao ili poslovne prilike, ili možda neke nove ideje koje će vas odvesti do zarade.

U ovom periodu ćete biti vrlo studiozni, moguće je da će vam se javiti i želja za nekom dodatnom edukacijom ili ćete se možda odlučiti za neki kurs kako biste “osvežili” neke svoje veštine.

Bićete veoma energični i odlučni da ostvarite neke ciljeve koje ste sebi postavili, a to je definitivno recept za uspeh.

Vaga

Pozicija Jupitera i Sunca vama će doneti izraženu kreativnost i želju za uživanjem, ali i nova prijateljstva. Želećete da se družite i imaćete dosta prilika za to, a položaj Venera i Meseca će vam omogućiti da budete smireni i da uzmete odmor od posla, obaveza…

Moguće je da ćete imati utisak kao da nešto zaboravljate ili da nešto treba da uradite, ali zapravo bi samo trebalo da uživate u zabavi i svim prilikama koje vam se nude u ovom kratkom periodu.

Rak

Položaj Jupitera u ovom periodu će vam doneti novac ili neku priliku koja bi na duže staze mogla materijalno da vas obezbedi. Sunce u znaku Lava takođe vam donosi uspeh i pobedu, što naravno ne znači da bi trebalo da prihvatite prvu priliku koja vam se pruži, a da je prethodno dobro ne analizirate i istražite. Svakako, planete su na vašoj strani.

Venera u Devici vam odnosi lepu energiju, sjajne veštine u komunikaciji koje će vam biti od koristi u međuljudskim i poslovnim odnosima. Bićete dobro raspoloženi, uživaćete u malim, svakodnevnim stvarima.

 

Sa njima ćete biti kao "BOSI PO TRNJU": Ova TRI horoskopska znaka su najgori BRAČNI partneri!