in

Na poslu gaze SVE pred sobom: Tri NAJNEMILOSRDNIJA znaka horoskopa, idu PREKO MRTVIH do cilja

 

Takve često nazivamo samopouzdanim i takmičarski raspoloženim, ali kad u svemu preteraju, mogu da budu i suviše egoistični, sebični pa čak i nemilosrdni prema drugima. Amibicioznost je posebno karateristična za sledeća 3 znaka horoskopa.

Strelac

Snaga Strelca je u njegovoj neverovatnoj volji. Kad oni nešto uzmu u svoje ruke, možete se kladiti da će to biti završeno. U principu, nastupaju fer, vode poštene bitke, ali ako vide da im vreme izmiče, može se desiti i da krenu “prečicom” jer nemaju dovoljno strpljenja.

Lav

Lavovi su, takođe, nestrpljivi ali veruju u sebe i imaju ogromnu energiju. Spremni su da izazovu svakoga, da se prihvate svakog posla i zato se često niko i ne upušta u kompeticiju s njima. Stanite Lavu na put i – preći će preko vas, ne zato što vas ne voli, već zato što uvek više voli sebe.

Devica

Koliko god da je ponekad nesigurna u sebe, Devica je spremna da se upusti u svaki posao i svaki izazov. I upravo u tome leži njena snaga. Opasni su kritičari i veliki perfekcionisti. Oni zapažaju svaki detalj pa neće biti lako onima kojima je Devica šef. Pazite ako im se poveravate – recite im samo deo neke priče i oni će sigurno povezati ostatak. Zato, ako se takmičite sa Devicom u poslu, bolje je da držite jezik za zubima.

Pogledajte oba dlana i potražite TAJNI SIMBOL: Ako imate urezano slovo "X" sudbina vam je već određena!