in

Muče vas SNOVI KOJI SE PONAVLJAJU? Ovih PET simbola imaju ozbiljna značenja!

Putem živih slika koje sanjamo, naša podsvest nam šalje određene poruke i signalizira pravi put kojim treba da krenemo.

Međutim, kada se probudimo, često smo zbunjeni i iznenađeni onim što smo sanjali, ne znajući da li je poruka dobra ili imamo razloga za zabrinutost. Kako da protumačimo snove?

 Uz pomoć simbola, piše Sensa.

Letenje – Simbolizuje hrabrost, oslobađanje i pozitivnost

Ako sanjate da letite, to znači da ste u stanju da napravite hrabre korake u svom životu i rizikujete. Takođe, to može značiti da osećate veliki pritisak kojeg morate da se rešite, da odletite od problema I iznad njih. Pokušajte da imate pozitivan stav i budite hrabri, to će vam olakšati opuštanje.

Mačka – Simbolizuje ženstvenost, duhovnost i moć

Mačke su veoma moćan simbol. Ako sanjate mačku to znači da morate da stupite u kontakt sa svojom ženskom stranom ličnosti ili uspostavite dublje odnose sa nekom ženom u svom životu.

Kosa – Simbolizuje seksualnost, status i slobodu

Ako sanjate kosu, vaš san je najverovatnije povezan sa nekim fizičkim odnosom koji imate i koji morate da poboljšate. To takođe može značiti da morate više da radite na svojoj seksualnosti. Kosa repdstavlja i simbol želje za povezivanjem sa drugim ljudima. Ako sanjate da imate dugu kosu, to znači da žudite za slobodom.

Voda – Simbolizuje ambiciju, rizik i fluidnost

Ukoliko sanjate vodu, to može značiti da podsvesno želite više da rizikujete. Imate velike planove, stoga vam ovaj san govori da odete i pokušate da ih ispunite. S druge strane, voda takođe može značiti da želite jednostavan i miran život.

Put – Simbolizuje sudbinu, putovanja i jednostavnost

Ako sanjate put to znači da morate učiniti svoj život lakšim. Fokusirajte se na ono što vam je zaista važno u životu. Ako verujete u sudbinu, onda vas ovaj put možda vodi do neverovatnog mesta, zato ne oklevajte da iskoristite šansu jer bi vas mogao dovesti do pozitivne životne promene.

Kada jednom odluče tu nema povratka na STARO: Ovo su razlozi raskida za svaki horoskopski znak