in

Kakve vesti za Lavove, a tek Device kad čuju šta ih čeka: Ovo je HORSKOP do kraja SEPTEMBRA!

Ovan

Do kraja meseca, obavezno napravite listu stvari koje želite da uradite. Ne “morate”, već želite! Dobar je period i za izglađivanje odnosa koji možda ne štimaju, posebno s partnerom ili prijateljima.

Bik

I dalje je za vas leto, pa je kraj septembra odličan period da svedete račune i pripremite se za naredne mesece. Bićete kreativni i motivisani i sada je trenutak da započnete neki novi projekat. Samo pazite da ostavite sebi dovoljno vremena za odmor, piše Alo.

Blizanci

Za vas će kraj septembra biti u znaku ljubavi – prema sebi, i drugima. Možda ste sebe zanemarili zbog obaveza, sada sebi ugodite i odmarajte se i uživajte. Nije mesec za brzanje, već za lagani, stabilni rad na boljem životu. Sam kraj septembra donosi lepe vesti u ljubavi.

Rak

Moguće su nesuglasice u porodici, pa budite na oprezu, “pašće” na vas da ih rešavate. Udaljite se, procenite situaciju i postupajte onako kako vam srce kaže.

Lav

Odličan period za novac i posao, Lavovi! Samo pripazite da ne srljate u neki novi, neprovereni projekat jer može mnogo da vas košta. Bolje je da sačekate oktobar ako želite, recimo, da promenite posao.

Devica

Završava se vaš period i Sunce stiže u Vagu, kada za vas počinje vreme fokusiranja na dom i vezu. Želećete bliskost, osećaj da ste ušuškani kod kuće, a ukoliko ne donesete važnu odluku u ljubavi do 27. septembra, nemojte praviti važnije preseke do kraja meseca.

Vaga

Počinje vaš period, Vage, i do 22. septembra budite primireni, “tihi”, tek posle tog datuma ćete zablistati. Male promene su ključ – neka ih bude mnogo, i osetićete kako napredujete u svakom pogledu, nije period za “sečenje” velikih pitanja u korenu.

Škorpija

Imate još samo nekoliko dana do 22. septembra, da ostvarite sve te velike stvari koje ste zamislili. Nakon toga, kraj meseca iskoristite da napunite baterije za još veće stvari koje vas očekuju. Ako možete, idite na odmor krajem septembra.

Strelac

Bićete aktivni na polju uspeha i novca, ali će timski rad biti ključan. Nemojte sve preuzeti na sebe, niti pustiti druge da vas zasene, samo ako radite zajedno, ostvarićete do kraja septembra ono što ste zamislili.

Jarac

Za vas je kraj meseca period uživanja! U poslu je sve kako treba, novca imate dovoljno, a ljubavna situacija nikada nije bila bolja. Srećno, Jarčevi, ovako će vam biti sve do kraja oktobra!

Vodolija

Kraj septembra biće pun pritiska za vas, ali dobro razmislite – da li je on stvaran, da li dolazi od drugih ljudi, ili ga sami sebi stvarate? Dobar je period za preispitivanje stavova koje imate, moguće je da ne primećujete neki način na koji sebe kočite u napretku.

Ribe

Pred vama su nedelje u znaku ljubavi. Ako ste već u vezi, podižete je na sledeći nivo! Ako niste, novo poznanstvo vam budi leptiriće u stomaku, i može da se pretvori u najbolju vezu koju ste ikada imali.

Dnevni HOROSKOP za SUBOTU, 25. septembar: Dok Vage beže od manipulativnih "prijatelja", Device sastavljaju PLAN koji će im sigurno doneti USPEH