in

INDIJSKI HOROSKOP ZA MART Ova četiri znaka će proći kao “BOSI PO TRNJU”, čeka ih teška besparica, a ovaj zodijak mora da se čuva u saobraćaju

Indijski astrolozi kažu da će druga polovina juna za većinu znakova proteći bez većih problema, ali četiri će proći kao “bosi po trnju”. Saznajte koji ste znak u indijskom horoskopu i da li ste među ovim najnesrećijim znakovima.

Ovan/Bik (Mesha) 14. april – 14. maj 

U drugoj polovini marta će osobe rođene u ovom znaku imati potrebu da uvedu velike promene.  Međutim, ne bi trebalo da donose ishitrene odluke. Na poslu će situacija biti haotična, nekad čak i stresna. Astrolozi savetuju da ne ulaze u nepotrebne rasprave i da emocije drže pod kontrolom. Osim toga, postoji veliki rizik od saobraćajnih nesreća, pa je bolje da ne sedaju u kola kada su ljuti i nervozni. Uprkos stabilnim prihodima, neće se osećati “komotno” s novcem jer će imati velike troškove. 

Bik/Blizanac (Vrishabha) 15. maj – 14. jun 

Od 15. marta pripadnike ovog znaka očekuje dosta stresa. Oni koji su otputovali u nadi da će ostaviti probleme za sobom, prevarili su se. Sve muke su ih sačakale kada su se vratili i neće imati izbora nego da ih rešavaju. Dugogodišnji neprijatelji ovog znaka će se potruditi svojski da im zagorčaju život. Uz dosta truda i strpljenja će uspeti da iz nedaća izađu kao pobednici.

Jarac/Vodolija (Makara) 15. januar – 12. februar 

Ceo jun će za predstavnike ovog znaka biti napet, a živci im “nategnuti” do krajnjih granica. Moraće da donose mnoge odluke, a glava im neće biti “bistra”: Velika je verovatnoća da će nešto “preseći” u besu i to će im se vratiti kao bumerang. Astrolozi savetuju ovom znaku da ne prebacuje posao na druge i da ne dozvoli sebi da bude lenj. Moguće je putovanje u inostranstvo, ali ni ono im neće doneti mir. 

Vodolija/Ribe (Kumbha) 13. februar – 14. mart 

Svi izbori koje napravite u drugoj polovini marta neće doneti očekivane rezultate. Zbog stalnog stresa, mogući su problemi sa spavanjem, a koji će opet još više pojačati nervozu. Predstavnici ovog znaka se nalaze u začaranom krugu i ne znaju kako da se “iščupaju”. Ovi problemi povezani su sa poslom, službenim putovanjima i bilo kojim projektom u vezi sa inostranstvom. Troškovi će im biti ogromni pri kraju marta i pravo je čudo ako prežive mesec bez pozajmce.