in

FINANSIJSKI horoskop za NOVEMBAR: Blizanci, smeši vam se ozbiljna POVIŠICA, Ribe, pare su tu, a ovaj znak očekuje PRAZAN NOVČANIK!

 Ipak, neke planete biće uznemirene i čeka nas par izazovnih aspekata, ali znatno manje nego u septembru i oktobru.

 

Neke znakove očekuju testovi i nagle promene, dok će neki dobiti nadu i sjajnu energiju za novi početak. Faktor sreće biće pojačan, a od 14. novembr amožete očekivati posebnu naklonost zvezda na polju karijere i profesionalnog razvoja, piše magazinnovosti.

Ako želite da pokrenete sopstveni posao, novembar je savršen mesec za to. Zvezde preporučuju da budete uporni i postojani! Ovo je mesec promena – ako treba da donesete odluku ili napravite izbor, ne oklevajte – tada će biti prekasno.

Ovan- kada je u pitanju posao neće biti promena. Miran period. Potrebno ja da rešite, tj da završite trenutne obaveze, a krajem meseca kada krene energija Strelca – tada dobija opasan vetra u leđa!

Bik- vi ćete imati ponude koje se tiču inostranstva. Ta ponuda će da zvuči primamljivo ali je potrebno da dobro razmilsite da li vam je to sada u ovom trenutku potrebno? Bilo bi bolje da se fokusirate na porodicu, jer vi odatle crpite energiju.

Blizanci- mnogo upešan poslovni period. Komunikacija vam je sada glavni adut pa slobodno krenite u “akciju” povišica, jer vam to i sledi. Lepo odnos sa kolegama i nadređenima.

Rak- do kraja meseca ne preduzimajte velike korake. Bolje se primirite, radite koliko se traži od vas. Sada vaša energija pod uticajem Škorpije nije na zavidnom nivou i stvara vama konfuziju i nesigurnost.

Lav- sve dolazi na svoje mesto kada je posao u pitanju. Pored napredovanja koje je izvesno vi imate ideju i negde ste prezasićeni trenutnom pozicijom, da menjate posao i da idete korak više. Slobodno se upustite u tu avanturu.

Devica- previše rokova, obaveza i tenzične situacije je kod vas na poslu. Vi radite i dajete maximum ali vaše telo i um trpi. Ovaj meseca morate pronaći malo vremena za sebe. Radite sve što vam prija preko hobija ili mini odmaranja u trajanju od par sati kada je radna nedelja u pitanju.

Vaga- lep mesec kada je karijera u pitanju. Sada se vidi sav vaš trud, podvlači se crta i vi dobijate povišicu i unapređenje. Lep odnos sa kolegama i od njih možete da očekujete podršku, takođe isto očekujte od nadređenih.

Škorpija- mesec koji vam još dodatno povećava vašu intuiciju. Vreme koje vam donosi ozbiljan uspeh u karijeri, puno pohvala. Ako traćite posao očekujte veliki uspeh jer posao koji dolazi do vas je nešto očemu ste sanjalai. Novčana situacija odlična.

Strelac- očekujte neočekivano. Energija novembra meseca je kao zatišje pred buru u pozitivnom smislu. Stvari se zahuhtavaju , krajem meseca i početkom decembra dobijaju zvoju završnicu. Do tada samo nastavite da radite kao i do sada.

Jarac- ovog meseca ne menjajte posao. Stanje trenutno na poslu traži dosta truda, rada i prekovremenih sati. Potrebna vam je bista glava i bilo bi poženjno da zatražite pomoć od kolega ako vidite da ne možete sve sami. Novac vam pristiže tj povišica ali oprezno ne trošite više nego što možete.

Vodolija– samo polako i bez prevelikih očekivanja i ishitrenih odluka. Ovaj mesec vam nije baš nakolonjen, puno vas iscrpljuje ali je lepa vest što krajem ovog i početkom sledećeg dolazi nova energija i vi ste tada svoj na svome.

Ribe- kucnuo je čas da se prepustite čarima sreće jer jer Jupiter radi za vas. On je sada prisutan i donosi vam velike promene. Puno uspeha, sreće, novca i napredka u karijeri očekujte od ovog meseca kao i od sledećeg.

VEČERAS je pun mesec u OVNU: Čeka nas period ispunjen TENZIJOM, a najviše će ga osetiti ova ČETIRI znaka