in

Finansijski horoskop za KRAJ 2022. godine: Evo ko može da očekuje novčanu injekciju, a ko treba više da štedi

OVAN

Proći ćete zaista dobro u poslednjem kvartalu 2022. i to će biti samo zahvaljujući vašem trudu! 18. novembra očekuju vas lepe vesti vezane za finansije. Naporan rad i vreme koje ste uložili u napredovanje u karijeri počeće da urodi plodom ove godine. Povišica koju ste čekali je na putu. Osim toga, možete računati na neočekivani priliv gotovine.

BIK

Oko 12. novembra neko će možda od vas tražiti povišicu. Čak i ako želite da pomognete toj osobi, ne bi trebalo da upadnete u finansijske probleme. U prvim danima decembra vaše finansije će početi da se smanjuju. Ako ćete prijatelju da pozajmite gotovinu, držite oči otvorene. Šanse da ih vratite su male, a čak i ako to učinite, dobićete ih mnogo kasnije. Postavljanje granica i nedeljenje imovine možda je najbolja stvar koju treba da uradite. Na ovaj način nećete trpeti finansijske gubitke tokom retrogradnog Marsa, koji će trajati do 12. januara 2023. godine.

VAGE

Do 29. oktobra vaše finansije neće biti u vrhunskom stanju, ali od 12. novembra primetićete više gotovine u novčaniku. Sve dok se fokusirate na štednju, moći ćete da radite pametnije sledeće godine, ali ne i teže. Investirajte u sebe 22. oktobra i 30. novembra.

BONUS VIDEO