in

Druželjubivi su i ne prave NERED: OVI horoskopski znakovi su najbolji za ZAJEDNIČKI život!

Ipak, ako tražite cimere ili planirate da privremeno delite apartman sa bliskim ljudima, ovaj tekst je za vas.

Ljudi se često osvrću na dane u studentskom domu kao na najbolja vremena u životu na fakultetu. I ovo zaista mogu da budu divni trenuci ako ste imali divne cimere. Uredni i druželjubivi cimeri su pun pogodak, dok egoistični i nepristojni cimeri zaslužuju posebno mesto u paklu. Prema Pinkvilli, ovi horoskopski znakovi čine najbolje cimere. 

Rak

Rakovi nemaju granica i to govorimo na najbolji mogući način kada su vaši cimeri. Jer oni će prvi primietiti kada ste uznemireni i učiniti sve što mogu da vas razvesele. Znaju da budu poprilično pričljivi, ali vole i da saslušaju  probleme i ponude rešenja.

Vodolija

Ako volite lični prostor i ne želite cimera koji će sa vama sedeti ceo dan, onda je Vodolija savršen cimer za vas. Bez problema dele svoje stvari s prijateljima i lako bi vam ponudili svoju odeću, kozmetiku ili čak posudili novac da vam pomognu u lošim danima. Međutim, većinu vremena drže sve u sebi i ne smetaju drugima.

Lav

Možete računati na njih da znaju koja su najbolja mesta za druženje i bili bi uz vas u svemu tokom svih godina na fakultetu. Nikada nema dosadnih momenata kada vam je cimer Lav.

Vaga

Cimeri Vaga su kao blagoslov jer, iako mogu biti sramežljivi i konzervativni, oni su odani prijatelji koji se ne bi mešali u vaš život, a ipak vam nude tihu podršku. Brinuli bi se o vama kad ste bolesni, pomogli vam u zadacima i čak bi vam dali rame za plakanje ako se  osećate loše.