in

Dozovite BOGATSRVO i novac u svoj dom: Izračunajte koja BOJA novčanika je idealna za VAS, krije se u DATUMU rođenja

Prema drevnom feng šuiju, novčanik nije samo torbica za čuvanje novca i dokumenata već može postati važan alat za privlačenje energije obilja. Zbog toga se veruje da je važno izabrati pravi novčanik za sebe, odnosno obratiti pažnju na veličinu i materijal, a posebno na boju.

Pri kupovini treba se fokusirati na veće novčanike u kojima ćete imati dovoljno prostora jer je nered u novčaniku jedna od najvećih feng šui grešaka. Treba izbegavati nagomilavnaje nepotrebnih papira, računa, starih kartica. Takođe je važno da novac u novčaniku bude uredno složen kako bi energija obilja mogla slobodno da teče.

Numerologija vam omogućava da odredite boju torbice kako biste privukli novac zbrajanjem svih cifara vašeg datuma rođenja. Na primer:

04. 04. 1989 = 0 + 4 + 0 + 4 + 1 + 9 + 8 + 9 = 35 = 3 + 5 = 8.

U spoju numerologije i feng šui tehnike srećna boja novčanika može se otkriti prema datumu rođenja. Saberite sve cifre svog datuma rođenja i svedite ih na jednocifren broj. Na primer – 04. 04. 1989 = 0 + 4 + 0 + 4 + 1 + 9 + 8 + 9 = 35 = 3 + 5 = 8.

Prema dobijenom broju pronađite odgovarajuću boju novčanika:

1 – bronza, zlato, žuta, narandžasta

2 – bela, svetlo zelena, svetlo zelena

3 – plava, ružičasta, ljubičasta

4 – indigo, siva

5 – crna, nijanse žute, bele, siva

6 – sve nijanse plave, zelene

7 – lila, indigo, ljubičasta

8 – crna, smaragdno zelena, smeđa

9 – ružičasta, crvena, ljubičasta

Ipak, najvažnije je da li se novčanik vama dopada, pa ukoliko ne volite da vam novčanik bude u ljubičastoj boji, možete staviti neki detalj u toj nijansi kako biste ostvarili efekat za privlačenje novca.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO