in

DOBRO POGLEDAJTE SVOJ PALAC Njegova dužina ovo otkriva o VAMA – zaprepašćujuće koliko je tačno

U ovom slučaju radi se o tome kakav palac na rukama imate, jer upravo to navodno otkriva kakvi ste u ljubavnim vezama – da li ste romantičar koji partnera stavlja na prvo mesto ili ste pomalo distancirani i suzdržani.

Palac može da izgleda na tri načina, u zavisnosti od dužine prve (gornje) i druge polovine koje su kod svih podeljene jednom horizontalnom linijom na njegovom zglobu:

Vi ste vrlo verni i izuzetno strastveni. Kada ste zaljubite, znate da postanete pomalo opsednuti tom osobom. Tada nije nimalo neobično da zanemarite svoj dosadašnji život, na primjer, studiranje, karijeru…

Vi jednostavno poludite za svojim partnerom i jako se uznemirite ako vam ne odgovori na poziv ili poslatu poruku. Međutim, bilo bi dobro da malo smirite strasti jer bi svojim ponašanjem mogli da uplašite partnera i oterate ga od sebe.

Prvi i drugi deo palca su jednaki

Za vas se može reći kako ste dobri u planiranju i imate specifičan pristup koji vam olakšava put prema postizanju ciljeva. Bez obzira na to kakva je situacija, vi znate kako da ostanete mirni i hladne glave. Jednaki ste i u ljubavnoj vezi.

Vrlo ste objektivni u procenjivanju partnerovih osećanja. Zbog emocija nećete izgubiti glavu i zanemariti svoj život, ali taj vaš karakter uzrokuje da sporije napredujete u ljubavnoj vezi što na kraju može dovesti do složenog odnosa.

Prva polovina je kraća od druge

Vi ste iskrena i pouzdana osoba, i imate jako dobru moć zapažanja. Pre nego što se odlučite na bilo kakvu akciju, prvo ćete jako dobro sagledati kompletnu situaciju i razmisliti o svemu jer vi ne srljate.

To se, naravno, odražava i na vaš ljubavni život. Kada se zaljubite, obično obuzdavate svoja osećanja.

BONUS VIDEO