in

Do KRAJA meseca mogu da očekuju POTPUNI SUNOVRAT: Tri HOROSKOPSKA znaka će BITI na ozbiljnom ISPITU, postoji samo jedan NAČIN da se izvuku iz PAKLENIH PROBLEMA

BIK

Ove je mesec povećanih troškova i ogromnih izdataka. To je nešto što vam crpi energiju i imate utisak da se nikada nećete osloboditi dugova i da vam se novac prosipa kroz prste. Poslovi koje ste započeli ne idu onako kako ste zaimislili. Čini vam se da se da uzaludno trošite energiju, a rezultate nigde ne vidite. Budite blagi prema sebi, dpustite telu i mozgu odmor. Ono što ne morate danas da uradite, ostavite za sutra ili za nerdni period koji će biti daleko povoljniji.

ŠKORPIJA

Leto se završilo, a vi ste upali u stanje letargije i blage depresije. Oko svega se dvoumite i ništa vam ne deluje dovoljno dobro. Polet koji ste imali, kao da je potpuno nestao. Iako to uopšte nije vaš stil, vama je neophodno da budete sada sami, da razmišljate i ćutite. Mogući su i iznenadni troškovi. Potrudite se da u ovom periodu ne ulazite u sukobe, jer mogu da vas koštaju mnogo više nego inače.

RIBE

Ovo definitivno neće biti vaš mesec. Poznato je da ste i previše emotivni, a sada će to biti baš izraženo. Isključivo ćete se fokusirati na sebe i svoje emocije i potpuno ćete zanemariti partnera i ljude oko sebe. Ako niste u mogućnosti da sagledate svet i iz njihove perspektive, onda je najbolje da se povučete. Nagle promene nisu preporučljive jer vam ništa dobro neće doneti. Sačekajte da se situacija razbistri jer sledeći mesec može da vam donese mnogo sjajnih prilika, kako na ljubavnom, tako i na poslovnom planu.