in

DO 18. OKTOBRA BIĆE ŽESTOKO Retrogradni merkur “udara jako”, a evo šta nam donosi u poslednjih deset dana!

Međutim, svaki od njih nosi lični pečat. Vaga je pozornica na kojoj će se ova predstava odvijati od 27. septembra do 18. oktobra, i otvoriće se teme odnosa, udruživanja i razdruživanja, ugovora, prava, pravde i položaja žena u društvu, prenosi Magzinnovosti

Da li retrogradni Merkur usporava?

Retrogradni Merkur ima lošu reputaciju, jer u tom periodu često nailazimo na frustrirajuće situacije koje nas usporavaju.

Merkur je ponovni susret

Lepa strana ovog fenomena su susreti i ponovno povezivanje sa članovima porodice i prijateljima. Ako se pojavi neka osoba iz prošlosti, verovatno postoji važan razlog za to, možda treba nešto da uradite zajedno.

Međutim, ako se primirimo i fokusiramo se ka unutra ove tri nedelje mogu biti korisne, jer za to vreme možemo da preispitamo, prepravimo, redizajniramo svoje planove.

Imate priliku da ispravite greške.

Često se dešava da nešto uradimo na brzinu i sada se pruža prilika da se zaustavimo, pažljivije pogledamo i saslušamo i produktivno preusmerimo svoju energiju. To nam može pomoći da pronađemo izlaz iz neke zamršene situacije od ranije.

Uspori, jer se pojavi nešto bolje

Treba imati strpljenja. Nekada će nam se učiniti da stvari ne idu po planu, da je pod uticajem okolnosti došlo do preusmeravanja i izmena. Nakon retrogradnog perioda često se dešava da sve ispadne baš onako kako smo planirali, čak i bolje.

Ne kupujte, biće popust!

Ako sačekate sa kupovinom, često se dešava da ono što ste želeli posle nekoliko nedelja bude na popustu. Ako je vaš sastanak otkazan, imaćete više vremena da prikupite više informacija i da se bolje pripremite.

Ako uspori odlazak na novi posao, to znači da će se pojaviti još bolji

Ili, na primer, treba dobro razmisliti ako vam se iznenada u vreme retrogradnog Merkura pojavi ponuda za posao, jer bi u međuvremenu moglo da se pojavi nešto bolje.

Ovo je takođe dobro vreme da se vratite starim klijentima, pre nego da širite svoju delatnost na nove oblasti. Mogli bi iznenada pronaći neku izgubljenu stvar ili dragu uspomenu ili knjigu koju odavno tražite.

Treba imati u vidu da ljudi za vreme retrogradnog Merkura preispituju svoje stavove, tako da ako na primer, prodajete kuću, isti potencijalni kupci kojima je cena bila visoka, mogli bi se kasnije vratiti i prihvatiti vašu ponudu.

Dnevni HOROSKOP za SUBOTU, 9. oktobar: Bikovima danas ne gine svađa sa jednim OVNOM, a Škorpijama zvezde šalju PARE