in

Dnevni HOROSKOP za UTORAK, 28. septembar: Bikovi, mogući problemi sa kičmom, Blizanci, obratite pažnju na novac i gde ga trošite

 

Ovan 

Danas vas očekuje velika rasprava u krugu porodice što se tiče obaveza i finansija. Potrudite se da budete dosledni sebi i da ne ulazite u sukob. Ljubavna situacija se popravlja i to vas čini srećnim.

Bik 

Do kraja dana veoma ste promenljivog raspoloženja zbog uticaja partnerskog odnosa. Potrudite se tokom dana da vodite više računa o sebi i o svojim željama. Mogući problemi sa kičmom. 

Blizanci

Osoba u znaku Ovna može vam biti velika podrška što se tiče poslovne situacije. Obratite pažnju na novac i kuda ga trošite. Što se tiče zdravlja mogući problemi sa organima za varenje. 

Rak

Tokom dana vas očekuju razgovori na poslovnoj strani koji donose veliki preokret u vašoj daljoj karijeri. Stiže vam novac iz inostranstva do kraja nedelje. Ljubavna situacija je stabilna. 

Lav 

Danas se okrenite sebi i svojim zahtevima posebno kada je u pitanju poslovna strana. Što se tiče ljubavi aktiviraju se problemi iz prošlosti. Sa zdravljem se ne igrajte, obratite pažnju na probleme sa kičmom. 

Devica 

Ovo je idealna prilika da se danas završi nešto što ”  vučete “već neko vreme na poslovnoj strani. U ljubavi nema promena iako ste već neko vreme usamljeni. Zdravstveno stanje je odlično. 

Vaga 

Mesec aktivira vaše poslovne sposobnosti i imaćete jako dobre rezultate na planu posla. Saradnici vam veruju i to vas jako raduje. U krugu porodice mogući problemi zbog novca. Čuvajte se prehlade. 

Škorpija 

Vaše emocije su veoma istaknute posebno kada je u pitanju odnos sa partnerom. Što se tiče posla do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Lava. Moguć je put do kraja nedelje u vezi posla.

Strelac

Vaša potreba za slobodom danas dolazi do izražaja što se tiče partnerskog odnosa. Član porodice vas opterećuje svojim problemima. Zdravstveno stanje je stabilno.

Jarac 

Mogući su problemi zdravstvenog tipa što se tiče kičme. Poslovna situacija je stabilna i možete se osloniti na svoje saradnike. Tokom dana lepe vesti od strane partnera. 

Vodolija 

Današnji dan iskoristite za rešavanje problema iz prošlosti u krugu porodice. Budite dosledni u svojim odlukama što se tiče posla. Zdravstvena situacija je odlična. 

Riba 

Vaša energija je danas veoma slaba pa se potrudite da odmarate što više. Poslovna strana može da bude izvor stresa ali potražite pomoć saradnika. Osoba u znaku Lava vam je velika pomoć u poslovnom smislu. 

 

Svaki HOROSKOPSKI znak ima svoj "SREĆAN DAN" i broj, proverite koji je vaš!