in

Dnevni horoskop za UTORAK, 2. NOVEMBAR: Strelčevi, čuvajte se PREHLADE, Bikovi, do kraja dana POVOLJNE vesti vezano za posao

 

Ovan 

Vaša energija i vaša kreativnost dolaze do izražaja u odnosima sa ljudima na poslu. Bićete veoma zadovoljni današnjim danom. Partner vam je velika podrška.

Bik 

Do kraja dana povoljne vesti iz kruga prijatelja u vezi novog posla. Ljubav je stabilna i to je bitno da nastavite sa svojim obavezama. Zdravlje je odlično. 

Blizanci

Vama je samo važno da budete u skladu sa sobom i svojim potrebama. Ljubav je stabilna i to vas raduje. Partner vam pruža lepe emocije. Zdravlje je odlično. 

Rak 

Danas je veoma nestabilna energija jer bas vam ne ide ono što ste planirali. Porodica vas opterecuje svojim obavezama. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva. 

Lav 

Danas ste veoma nervozni i napeti zbog privatnih razloga i to vas čini neorganizovanim. Potrudite se da se ne trošiti previše. Zdravlje je odlično. 

Devica 

Do kraja dana lepe vesti iz inostranstva u vezi posla. Novčana situacija se popravlja zbog privatnih obaveza. Problemi sa kičmom. 

Vaga 

Današnje obaveze su velike što se tiče posla i poslovnih obaveza. Ljubav je stabilna i to vas čini srećnim. Problemi sa kičmom i zato odmarajte. 

Škorpija 

Tokom dana moguće je da nadjete način da popravite neke stvari na poslovnoj strani. Partner vam pruža podršku. Čuvajte se reči osobe u znaku Ovna. 

Strelac 

Tokom današnjeg dana imaćete nekoliko razgovora sa partnerom u vezi poslovnog zajednickog projekta. Čuvajte se prehlade. 

Jarac 

Tvrdoglavo ćete braniti svoje mišljenje jer znate da ste u pravu. Novac vam stiže iz inostranstva i bićete mirni zbog toga. Zdravlje je odlično. 

Vodolija 

Danas je bitno da se dobro organizujete jer ćete imati puno posla. Zdravstveno stanje je nestabilno zbog mogućih problema sa pritiskom. 

Riba 

Emotivno ste stabilni i to je najbitnije. Mesec aktivira vašu potrebu da se pokrenete što više. To će se dopasti vašem partneru. Zdravlje je pod kontrolom. 

 

Dnevni HOROSKOP za PETAK, 12. novembar: Vodolije, pripremite se za sukobe sa partnerom, Rakovi, nevolje na poslu?