in

Dnevni horoskop za UTORAK 17. oktobar: Rakovi, situacija u vašoj kući VEOMA je napeta, Lavovi, partnerski odnosi nisu su veoma nestabilni

 

Ovan 

Utorak je dan kada je najbolje da ostanete kući ako ste u mogućnosti. Bićete nervozni tokom celog dana zbog uticaja Marsa. Čuvajte vaše emocije. 

Bik 

Danas ste veoma negativno raspoloženi prema ljudima sa kojima sarađujete i vodite računa o vašoj komunikaciji. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna prepreka.

Blizanci

Partnerski odnos je veoma stabilan što vas iznenađuje. Od partnera očekujete da vas podrži poslovno i novčano. Obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom.

Rak 

Situacija u kući je veoma napeta zbog vašeg mišljenja o ukućanima. Do kraja dana povedite računa da ne ulazite u sukob sa partnerom. Problemi sa spavanjem.

Lav

Ovo je idealan dan da se posvetite stvarima koje volite i druženju sa prijateljima. Partnerski odnos je već neko vreme u stagnaciji samo što to vi ne želite da vidite. Problemi sa srcem. 

Devica 

Veoma ste promenljivog raspoloženja zahvaljujući problemima u kući. Ne prenosite probleme na poslu posebno u komunikaciji sa ljudima. Zdravlje je stabilno. 

Vaga 

Sam početak dana je pod jakim utiskom o tome koliko je život lep. Vaša planeta Venera vas podstiče na lepa razmišljanja i pozitivno utičete na ljude oko sebe. 

Škorpija

Tokom dana bićete veoma lepo raspoloženi i dobijate podršku sa svih strana. Partnerski odnos je veoma dobar zahvaljujući vašoj lepoj komunikaciji. Zdravstveno se osećate odlično.

Strelac 

Do kraja dana vodite računa o tome kako delujete na druge ljude posebno na osobu u znaku Ovna. Poslovni sastanci se odlažu do sledećeg dana. 

Jarac

Poslovna situacija vam je veoma napeta. Osoba u znaku Ribe stvara dodatne probleme što se tiče novca. Razmislite dobro pre nego što izgovorite neke reči kada je u pitanju ljubav.

Vodolija 

Uran vam pokreće mnogo toga novog i vi ste zbog toga presrećni. Očekujete lep glas od osobe u znaku Lava u vezi emotivne situacije. Malo više odmarajte. 

Ribe 

Ljubavna veza je veoma nestabilna zbog vaše promene raspoloženja. Do kraja dana pozitivne vesti od osobe u znaku Ovna u vezi poslovne situacije.